Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Átverések óceánja

2007.03.29. 19:54 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Ők a filmtörténet legmókásabb szereplőgárdája. Az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik (Ocean’s Thirteen, hazai bemutató: június) sztárjai, élükön George Clooney-val és Brad Pitt-tel folyamatosan poénkodnak: egymással és a nézőikkel is. Az Ocean’s három része egyebek között erről is híres: valószínűleg e filmek forgatása közben tréfálták meg egymást a legtöbbször a szereplők.
Ezért aztán a sajtó folyamatosan zavarban van: sosem tudni, melyik hír igaz, melyik átverés. Az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik története hétpecsétes titok, a rendező utasítására a gyártó stúdió egészen a premierig még egy egysoros összefoglalót sem adhat ki; most azonban Don Cheadle elszólta magát – vagy csak ugratja a kíváncsiakat. Cheadle, aki Basher Tarr robbantási szakembert alakítja a krimi-vígjátékban, nemrég ezt nyilatkozta:
– Basher eltűnik a filmből, méghozzá nagyon látványosan. Engem alaposan meglepett az exitje, és szerintem másokat is meg fog lepni.
Ezek szerint Cheadle talán már nem lesz benne a film következő részében. Ha lesz egyáltalán következő rész: mert persze erről is teljesen ellentétesen nyilatkoznak a film sztárjai. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.