Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Carrey marad az ijesztgetésnél?

2007.04.15. 00:48 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Játéknak indult, de úgy tűnik, komolyra fordul. Jim Carrey, aki gumiarcú komikusként vált világsztárrá, új műfajt választott. A 23-as szám (Number 23, hazai bemutató: május 17.) után úgy döntött, meg is marad annál. Pedig amikor Joel Schumacher rendező egy másfél évvel ezelőtt felkérte a misztikus thriller főszerepére, még sokáig habozott, mielőtt igent mondott.
– Még a forgatás alatt sem voltam benne biztos, hogy jól döntöttem-e – vallotta be Carrey. – Igazából a Los Angelesi – premieren győződtem meg róla, hogy érdemes ezen a terepen maradnom. Jenny (Jenny McCarthy, Carrey barátnője) mellettem ült a vetítésen, és én persze nem a filmet, hanem végig őt néztem: az arca pedig azt mutatta, hogy nagy hatást tett rá a film. Egyszerűbben szólva: majd összetojta magát! Valahogy elemibb érzelmeket vált ki egy thriller, ha jó: úgyhogy most már látom, igaza volt Schumachernek: maradok az ijesztgetésnél! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.