Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Command & Conquer 3 LAN party május 12-én

Több mint 150 000 Ft összdíjazású versenyt szervez az Electronic Arts.

2007.05.03. 18:51 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az Electronic Arts hazai képviselete május 12-ére pénzdíjas Command & Conquer 3 LAN party-t szervez. A több mint 150 ezer forint összdíjazású verseny helyszíne a budapesti Mammut bevásárlóközpontban található Pro Gamers CyberCafé internet kávézó lesz.
A versenyben való részvétel előfeltétele egyéni játékosok és csapatok számára egyaránt a regisztrációs oldalon történő nevezés, valamint a helyszínen egy darab eredeti Command & Conquer játék, vagy más, az Electronic Arts kiadásában megjelent valós idejű stratégiai játék felmutatása (Armies of Exigo, vagy a Lord of the Rings: Battle for Middle Earth - A gyűrűk ura: Harc Középföldéért - valamelyik része). A regisztráció a Command & Conquer 3 Tiberium Wars hivatalos közösségi oldalán történik. Az oldalon az egyéni játékosok mellett a kétfős csapatoknak már végleges felállásukban kell jelentkezniük. A nevezettek a versenyszabályzatban meghatározott pályákon fogják küzdelmeiket csoportmeccsekben folytatni, melyeket a döntőkben már egyenes kieséses rendszer vált fel. A verseny helyszínén 48 felső kategóriás számítógép vár a játékosokra, saját géppel és eszközökkel nem lehet részt venni a versenyben. ■

Command & Conquer 3 Tiberium Wars
A legutóbbi Command & Conquer 3 Tiberium Wars cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.