Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ijesztő Carrey

Hitchock és a 23-as szám.

2007.05.18. 17:36 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Jim Carrey, aki A 23-as szám (The Number 23, hazai bemutató: május 17.) című filmmel átmenetileg a nevettetésről az ijesztgetésre váltott, azt mondja, a különleges hangulatú thriller elkészítésekor Hitchcock példája lebegett a szemük előtt.
– Ha jók vagyunk, A 23-as szám úgy fog működni, mint egy Hitchcock-film – mondja. – Az ő kamerája előtt a világ leghétköznapibb dolgai váltak ijesztővé. Aki látta a filmjeit, nem tud többé nyugodtan elsétálni egy városi madár mellett, és óvatosabban lép be a zuhanyfüggöny mögé. Mi pedig egy egyszerű számról mutatjuk meg hogy legalább olyan hatása lehet, mint egy géppisztolynak.
Carrey azért most sem tagadja meg komikus múltját. Az összegyűlt újságírók nagy meghökkenésére a következőkkel fejezte be a fenti gondolatot.
- Egy jó Hitchcock-film után a legegyszerűbb dolgok is ijesztővé válnak. Amióta a Psychot láttam, nem viselem az anyám ruháit. Pedig nagyon kényelmesek voltak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.