Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Xbox 360 - júniusban játéktrió érkezik

Futurisztikus űrhajók, lopakodós akció, és túlélő horror érkezik júniusban.

2007.05.21. 16:31 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Microsoft

Júniusban újabb három jelenik meg Európában a Microsoft konzoljára, az Xbox 360-ra.
A Game Arts által fejlesztett, és a Final Fantasyk megalkotásáért felelős Square Enix által kiadásra kerülő Project Sylpheedben egy háromdimenziós lövöldözős játék keretében kell felvennie a játékosnak a harcot számtalan ellenséges űrhajó ellen. A Sqare Enixtől megszokott módon a Sylpheed-ben is részletes történetszál keretében ismerhetjük meg a főszereplő, Katana sorsát, az akció dús játékmenetet pedig több mint ötvenpercnyi átvezető videó teszi színesebbé.
A Tenchu Z a futurisztikus űrhajók korából egy teljesen más környezetbe, a feudális Japánba repítve állít új kihívások elé. A japán K2 és a From Software boszorkánykonyháiról származó, első, klasszikus ninjás Xbox 360 címben a játékosnak nem csak a lopakodás művészetében, de a kardforgatásban és számtalan ninja felszerelés használatában is mesterré kell válnia a túlélés és az észrevétlenül maradás érdekében. A tíz éves múltra visszatekintő Tenchu sorozat legújabb tagjában már nem csak arra kell figyelnünk, hogy ne lássanak meg, ne halljanak meg, de arra is, hogy szagunkat, a halál illatát ne érezzék meg.
Végül, de nem utolsó sorban az Artoon által fejlesztett, AQ Interactive által kiadásra kerülő Vampire Rain a korábbi Xbox 360 exluzív Dead Risinghez hasonlóan a túlélő horror játékstílust éleszti fel. Az esőáztatta, vészjósló várost sötétben leselkedő Éj-járók kerítették hatalmukba, melyet nekünk kell külső nézetből szemlélve fegyvereink és a vámpírokat gyengítő eső segítségével megtisztítanunk a gonosztól. A siker érdekében nem csak a vámpírokat azonosító Necro-látásnak, de a lopakodásnak is mesterévé kell válnunk.
Mindhárom játék június 29-én, pénteken kerül a boltok polcaira. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.