Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Xbox 360 - júniusban játéktrió érkezik

Futurisztikus űrhajók, lopakodós akció, és túlélő horror érkezik júniusban.

2007.05.21. 16:31 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Microsoft

Júniusban újabb három jelenik meg Európában a Microsoft konzoljára, az Xbox 360-ra.
A Game Arts által fejlesztett, és a Final Fantasyk megalkotásáért felelős Square Enix által kiadásra kerülő Project Sylpheedben egy háromdimenziós lövöldözős játék keretében kell felvennie a játékosnak a harcot számtalan ellenséges űrhajó ellen. A Sqare Enixtől megszokott módon a Sylpheed-ben is részletes történetszál keretében ismerhetjük meg a főszereplő, Katana sorsát, az akció dús játékmenetet pedig több mint ötvenpercnyi átvezető videó teszi színesebbé.
A Tenchu Z a futurisztikus űrhajók korából egy teljesen más környezetbe, a feudális Japánba repítve állít új kihívások elé. A japán K2 és a From Software boszorkánykonyháiról származó, első, klasszikus ninjás Xbox 360 címben a játékosnak nem csak a lopakodás művészetében, de a kardforgatásban és számtalan ninja felszerelés használatában is mesterré kell válnia a túlélés és az észrevétlenül maradás érdekében. A tíz éves múltra visszatekintő Tenchu sorozat legújabb tagjában már nem csak arra kell figyelnünk, hogy ne lássanak meg, ne halljanak meg, de arra is, hogy szagunkat, a halál illatát ne érezzék meg.
Végül, de nem utolsó sorban az Artoon által fejlesztett, AQ Interactive által kiadásra kerülő Vampire Rain a korábbi Xbox 360 exluzív Dead Risinghez hasonlóan a túlélő horror játékstílust éleszti fel. Az esőáztatta, vészjósló várost sötétben leselkedő Éj-járók kerítették hatalmukba, melyet nekünk kell külső nézetből szemlélve fegyvereink és a vámpírokat gyengítő eső segítségével megtisztítanunk a gonosztól. A siker érdekében nem csak a vámpírokat azonosító Necro-látásnak, de a lopakodásnak is mesterévé kell válnunk.
Mindhárom játék június 29-én, pénteken kerül a boltok polcaira. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.