Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Clooney jó

10 millió dollár gyűlt össze a jótékony célra.

2007.05.26. 15:46 | szerző: Retee | kategória: Mozi

– Nem vagyunk politikusok. Nem mi hozzuk a döntéseket. Annyit tehetünk, hogy mások figyelmét is felhívjuk arra, ami rossz a világban. Csak ennyi telik tőlünk – mondta George Clooney. Ennél egy kicsit többet is. Brad Pitt, Matt Damon, Don Cheadle és az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik (hazai bemutató: július 26.) producere, Jerry Weintraub a Cannesi Nemzetközi Filmfesztivál keretében szervezett jótékonysági estjén 10 millió dollárt gyűjtött össze a dafuri menekülttáborok gyerekeinek megsegítésére. Júniusban hasonló eseményre fog sor kerülni Los Angelesben, Las Vegasban és Chicagóban is. Az Ocean’s Thirteen sztárjait néhány újságíró persze rögtön azzal is megvádolta, hogy csupán így igyekeznek maguknak publicitást szerezni. Clooney szemmel láthatóan idegesen utasította vissza a feltételezést, de aztán hamar visszatért szokásos laza nyugalmához.
– Nem hiszem, hogy bármelyikünk rászorul arra, hogy így próbáljon bekerülni az újságokba – felelte. – Szerintem, helyes, amit teszünk, úgyhogy nem is nagyon akarom megvédeni. Egyszerűen csináljuk, mert mindannyian úgy gondoljuk, hogy ha nem tennénk semmit, az sokkal nagyobb bűn volna. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.