Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Új PDA az ASUS-tól

A P526 Windows Live funkciókkal jelentkezik.

2007.05.31. 13:30 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az ASUS P526 PDA telefon a Windows Mobile 6 Professional operációs rendszert alkalmazza, illetve GPS-szel és azonnali üzenetküldéssel gazdagítja a Windows Live által nyújtott kiváló megbízhatóságot és sebességet. A készülék számos hasznos Windows Live mobilfunkciót támogat, így a P526-tal a felhasználók folyamatosan elérhetők és kapcsolatot tarthatnak, és könnyedén juthatnak hozzá a számukra éppen szükséges információkhoz. A divatos külsővel és számos extrával rendelkező telefon üzleti alkalmazásainak köszönhetően növeli a munka hatékonyságát.
„A P526 olyan divatos PDA telefon, mellyel a felhasználók könnyedén kapcsolatot tarthatnak barátaikkal, ismerőseikkel azonnali üzenetekkel, blogfrissítésekkel, e-mailen és adatátvitel segítségével – mondta H C Hung, az ASUSTeK kéziszámítógép-üzletágának igazgatója. – A telefon ezek mellett olyan hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint a GPS, növelve a munka hatékonyságát.”
A P526 GPS funkciója felvázolja az útirányt a kijelölt célponthoz. Felhasználóbarát kezelőfelülete segítségével könnyedén megadhatjuk a kívánt célt, és nyomon követhetjük az útirányt, a megtett távolságot, az utcák neveit, az eltelt időt és távolságot. A hasznos GPS funkció segítségével egyszerűen tájékozódhatunk külföldön is, és akár séta közben is használhatjuk. A készülék beépített 2 megapixeles kamerájával teljesen élethű képek készülhetnek. A PDA-n digitális fotóalbumot is készíthetünk, vagy tölthetünk fel rá. A P526 teljes képernyős megtekintést is lehetővé tesz, így élvezhetőbb méretben nézhetők vissza és szerkeszthetők a képek. A négysávos EDGE segítségével pedig gyorsan csatlakozhatunk a még jobb minőségű audio- és videoadatátvitel érdekében. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.