Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NFS Drift Európa Bajnokság

Július végén a Tököli reptéren akár te is lehetsz a bajnok.

2007.06.06. 20:32 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Tököli repülőtéren kerül megrendezésre a 2007-es Európa Bajnoki Drift Futam (King of Europe), melynek keretén belül te is kipróbálhatod magad a Need for Speed Carbonban.
A szabad fordításban csúsztatást, sodródást jelentő drift nem más, mint az autó tökéletes uralásának és irányításának látványos demonstrálása oly módon, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon, egyenesen.
A drift őrület Japánból származik, ahol az 1960-as években rendezték meg a drift futamok elődjeként számon tartott, első illegális hegyi versenyeket. Itt a versenyzők egyetlen célja az volt, hogy minél rövidebb idő alatt teljesítsék a hegyi út két kijelölt pontja közötti távot. Néhányan közülük a jobb idő kedvéért a rallye-ból ellesett kanyarvételi technikákat alkalmazták, ebből nőtte ki magát később a drift.
Az Electronic Arts Need for Speed sorozata a világ legveszedelmesebb, adrenalin pumpáló utcai versenyeinek világába vezeti el a játékosokat. A legendás Need for Speed sorozat tavaly novemberben megjelent tagja a Need for Speed Carbon, amely a vadonatúj kanyon-versenypályákkal felfokozott játékélményt nyújt a rajongóknak. A Need for Speed franchise, sikerei után 2007. őszén fog megjelenni a Need for Speed ProStreet, melyben a legjobb utcai autóversenyzőkkel kell majd megvívnunk a legkülönbözőbb erőpróbák során. ■

Need for Speed: Carbon
A legutóbbi Need for Speed: Carbon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.