Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Dr. Doom nem kap vacsorát

A főgonoszt nem tolerálta a pincér.

2007.06.09. 17:04 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Téved, aki azt hiszi, hogy a filmeknek nincs hatása a világra. A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó (The Fantasitic Four: Rise of the Silver Surfer, hazai bemutató: július 19.) főszereplői a saját bőrükön érezték meg, hogy sikerük van. A Fanasztikus Négyest alakító négy fiatal színész ugyanis már az első film készítése során nagyon összehaverkodott, és a folytatás forgatása során a munkaidő lejárta után is nagyon sok időt töltöttek együtt. Jessica Alba és kísérői alaposan megmerültek a vancouveri éjszakai életben. Gyakran ötödik haverjuk, Julian McMahon (a főgonoszt, Dr. Doomot alakító színész) társaságában. Egyik estéjüket egy pizzázóban kezdték. A pincér azonban csak négyüknek hozta ki a vacsoráját, McMahonról tudomást sem vett. Amikor vendégei panaszkodni próbáltak, a pincér komolyan megbántódott. Mint kiderült, a társaság egy igazi Fantasztikus Négyes-rajongóba botlott, a fiatalember pedig úgy gondolta, ha már a hősei hűtlenek lettek filmbéli elszántságukhoz, és legnagyobb ellenségükkel buliznak, legalább ő kitart.
– Hívtuk a főnökét – emlékszik Chris Evans, Fáklya életre keltője –, de legnagyobb döbbenetünkre ő is a pincérével értett egyet. Még olyanokat mondott, hogy „hogy bírunk ezzel az árulóval (mármint Dr. Doommal) együtt vacsorázni azok után, amiket tett. Nem voltunk fantasztikusak. Egyszerűen felszedelőzködtünk, és máshol vacsoráztunk… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.