Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Nokia - három új fülhallgató

A finn cég új Bluetooth fülhallgatókat dob a piacra.

2007.06.19. 16:35 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Nokia három új taggal bővíti Bluetooth fülhallgatóinak családját.

  • BH-803 Nokia Bluetooth: A prémium-kidolgozású fülhallgatónál a kiváló hangminőséget a digitális jelfeldolgozás (DSP) technológia biztosítja, amely még zajos környezetben is segít a háttérzaj és a visszhang kiszűrésében. Az érintésre működő hangerőszabályzóval és némítóval egyszerűen beállíthatjuk a hangerőt. A BH-803 könnyű (11,3 g), kicsi és gyorsan feltölthető. A várhatóan világszerte forgalmazott fülhallgató a Bluetooth V1.1 és az azt követő specifikációkat támogató készülékekkel kompatibilis. A termék adók nélküli ára várhatóan 140-160 euro körül mozog majd.
  • BH-604 Nokia Bluetooth: Az új Bluetooth sztereó fülhallgató a zenerajongók megbízható útitársa. A kiváló, hifi-hangminőséget bizosító fülhallgató gyorsan feltölthető és a fülre hajtható kagylóval kényelmesen hordható. A zenéket a lejátszásra, szüneteltetésre, megállításra, előre- és hátraugrásra szolgáló három médiagombbal kezelhetjük, a fülhallgató más jellegű használatára pedig a külön ki- és bekapcsológomb és hívásgombok szolgálnak. A várhatóan világszerte forgalmazott BH-604 a Bluetooth V2.0 specifikációt támogató készülékekkel kompatibilis. A termék adók nélküli ára várhatóan 120-140 euro körül mozog majd.
  • BH-602 Nokia Bluetooth: eme fülhallgatónál megállapodhatnak azok az üzletemberek, akik utazásaikhoz megbízható tartozékot keresnek. A készülék hosszú beszélgetési időt (akár 11 órát), visszhangszűrő és zajcsökkentő képességeinek (DSP) köszönhetően pedig kivételes hangminőséget biztosít. Mindössze 15 perces töltéssel akár öt órát is beszélgethetünk. Az akkumulátor állapotát a LED-es töltéskijelzőn könnyen nyomon követhetjük. A BH-602 fülhallgató kényelmi szolgáltatásai között az újrahívásra, hívás elutasítására, hangfelismerés aktiválására és a hívástartásról hívásra váltásra használható fogadás/befejezés gomb mellett automatikus hangerőszabályzást és némítást is megtalálunk. A várhatóan világszerte forgalmazott fülhallgató a Bluetooth V1.1 és az azt követő specifikációkat támogató készülékekkel kompatibilis. A termék adók nélküli ára várhatóan 75-90 euro körül mozog majd. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.