Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Gotham Racing 4 videó

Egy havas pálya került bemutatásra.

2007.06.20. 19:47 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megjelent a ”Hóesés a Nürburgringen” címet viselő trailer, melyben a szentpétervári esős versenyt bemutató videó után itt az alkalom, hogy a rajongók megízlelhessék, hogy milyen kihívásokkal kell majd megküzdeniük a PGR sorozat folytatásában.
Ebből a videóból kiderül, hogy a hófödte pályán való száguldás közben, hogyan hajthatnak végre a pilóták egyedi manővereket, dacolva a sűrű havazás nyújtotta nehézségekkel. Az időjárás kiszámíthatatlanságai és szeszélyei csakúgy, mint a való életben rendkívüli koncentrációt és talpraesettséget kívánnak a pilótáktól. A legszebb drifteléseket és előzéseket, alkalmanként a pálya szélén álló közönség heves tetszésnyilvánítása követi. Ha nem sikerül bevenni egy nehezebb kanyart, akkor a közönség a versenyző hibáját szintén „kommentálni” fogja.
A játékban tíz, a legapróbb részletességig kidolgozott pálya áll majd a versenyzők rendelkezésére. A játékosoknak alkalmuk lesz végighasítani a festői szépségű Quebec utcáin, csakúgy, mint az egzotikus, nyüzsgő Shanghai városán át egészen Szentpétervár történelmi belvárosáig.
A PGR4 a sorozat előző részeihez hasonlóan a világ legismertebb autócsodáit vonultatja fel. Az olyan klasszikusok, mint az 1967-es Toyota 2000GT vagy az 1978-as Lamborghini Countach LP400 mellett a legnépszerűbb újabb típusok is szerepet kapnak a játékban. Itt van például a rally rajongók álma a 1998 Subaru Impreza 22B STi. Ha valaki a német gyártókat részesíti előnyben, akkor a 2004-es BMW M5-öst tudjuk ajánlani. De egy igazi sebességfüggő a 2007-es RUF RGT vagy a 2007-es Lotus GT3RR modellek mellett sem mehet el említés nélkül. ■

Project Gotham Racing 4 (Xbox 360)
A legutóbbi Project Gotham Racing 4 (Xbox 360) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.