25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Project Gotham Racing 4 videó

Egy havas pálya került bemutatásra.

Írta: Madrac

Megjelent a ”Hóesés a Nürburgringen” címet viselő trailer, melyben a szentpétervári esős versenyt bemutató videó után itt az alkalom, hogy a rajongók megízlelhessék, hogy milyen kihívásokkal kell majd megküzdeniük a PGR sorozat folytatásában.
Ebből a videóból kiderül, hogy a hófödte pályán való száguldás közben, hogyan hajthatnak végre a pilóták egyedi manővereket, dacolva a sűrű havazás nyújtotta nehézségekkel. Az időjárás kiszámíthatatlanságai és szeszélyei csakúgy, mint a való életben rendkívüli koncentrációt és talpraesettséget kívánnak a pilótáktól. A legszebb drifteléseket és előzéseket, alkalmanként a pálya szélén álló közönség heves tetszésnyilvánítása követi. Ha nem sikerül bevenni egy nehezebb kanyart, akkor a közönség a versenyző hibáját szintén „kommentálni” fogja.
A játékban tíz, a legapróbb részletességig kidolgozott pálya áll majd a versenyzők rendelkezésére. A játékosoknak alkalmuk lesz végighasítani a festői szépségű Quebec utcáin, csakúgy, mint az egzotikus, nyüzsgő Shanghai városán át egészen Szentpétervár történelmi belvárosáig.
A PGR4 a sorozat előző részeihez hasonlóan a világ legismertebb autócsodáit vonultatja fel. Az olyan klasszikusok, mint az 1967-es Toyota 2000GT vagy az 1978-as Lamborghini Countach LP400 mellett a legnépszerűbb újabb típusok is szerepet kapnak a játékban. Itt van például a rally rajongók álma a 1998 Subaru Impreza 22B STi. Ha valaki a német gyártókat részesíti előnyben, akkor a 2004-es BMW M5-öst tudjuk ajánlani. De egy igazi sebességfüggő a 2007-es RUF RGT vagy a 2007-es Lotus GT3RR modellek mellett sem mehet el említés nélkül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!