Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új ASUS termékek- játékosoknak

Új alaplapok és kiegészítőket mutatott be az ASUS.

2007.06.27. 12:17 | szerző: Retee | kategória: Hardver

Az idei Computex 2007 kiállításon az ASUS a játékosoknak szánt megoldásainak bemutatására fókuszált, és olyan termékeket mutatott be, melyek főként a játékok számára lettek optimalizálva.

  • ASUS ROG Blitz Extreme: az új ASUS ROG (Republic of Gamers) Blitz Extreme alaplap számos funkcióval rendelkezik, melyek kiválóan teljesítenek játék közben. A Fusion Block System hibrid hűtési kialakítás, mely kombinálja a ROG népszerű hőcsöves kialakítását a vízhűtéses rendszerekkel, így változatos, hatékony és fejlett hűtési rendszere lehet az alaplapnak. A Blitz Extreme egyedi Crosslinx technológiát is alkalmaz, mely külön vezérlővel (két x8 csatornán) optimalizálja a PCIe kiosztást a jobb grafikai teljesítményért. Továbbá a DDR2 memória és a feszültségellenőrző LED-ek segítségével magasabb memóriafrekvenciát érhetünk el, mely egyben élvezhetőbb teljesítményt és a tápalkatrészek meghosszabbított élettartamát jelenti.
  • L1N64-SLI WS:az ASUS L1N64-SLI WS alaplap két verzióban jelent meg. A PCI-X verzió nagy sebességet és csatlakoztatási lehetőségek széles körét kínálja, míg a Quad PCI-E grafikus változat négy VGA kártya és nyolc monitor használatát támogatja, tovább fokozva a játék élvezhetőségét. Ez az alaplapcsalád támogatja az egy- és kétmagos processzorokat, illetve akár két négymagos processzort, így akár 8 processzormag képes futni az alaplapon. A tárolás tekintetében sem marad le az ASUS L1N64-SLI WS: akár 8-13 SATA 3.0 Gb/s csatlakozót, 10-12 USB csatlakozót és két 1394 csatlakozót is képes biztosítani, széles tárolási lehetőséget nyújtva a munkaállomáshoz.
  • P5K3/P5K alaplapcsalád: A legjobb 3D-s grafikai teljesítmény eléréséhez és más memóriaigényes alkalmazásokhoz az ASUS P5K3/P5K alaplapcsalád a Super Memspeed Technológiát alkalmazza, így még hatékonyabban növelheti a DDR3 memória valódi erejét. Ez az új technológia maximális rendszerteljesítmény elérésére képes, mivel megakadályozza a rendszer túlterhelését a processzor és a memória egyidejű tuningolása esetén. A P5K3/P5K alaplapcsalád AI Slot Detectorral is rendelkezik, mely a beépített LED-ek segítségével könnyebbé teszi a PC összeszerelését, miközben a PCIe/PCI eszközöket telepítjük bővítőhelyükbe. Az AI Gear2 funkció segítségével pedig kiválaszthatjuk a tetszőleges profilt, mely beállítja az optimális processzorsebességet és vCore-feszültséget a rendszerzaj és az áramfogyasztás minimalizálása érdekében.
  • M3A32-MVP Deluxe: Az M3A32-MVP Deluxe az első alaplap, mely teljes mértékben támogatja a közeljövőben megjelenő AMD Quad Core technológiát. Redszerbuszával – a HyperTransportTM 3.0 technológiával – 2,6-szor gyorsabb teljesítményt kapunk a jelenleginél. Az alaplap a legújabb PCI-E 2.0 csatolóval (két x16 grafikus megoldással) fokozott 3D teljesítményt és kétszeres adatátviteli arányt biztosít.
  • AquaTank 2: Az AquaTank 2 új generációs, vízhűtéses grafikuskártya-hűtő. Vízhűtését a legújabb, nagy teljesítményű ASUS EAH2900XT kártyához tervezték minimális zajjal és maximális hűtési teljesítménnyel. A vadonatúj technológiai kialakítás piros és fekete színeivel nem csupán mutatós, de hőelnyelő kialakítása segít még hatékonyabbá tenni a hőelvezetést. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.