Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2007

Atari E3 lista

Újabb kiadói lista a Los Angeles-i kiállításra.

2007.07.10. 00:00 | szerző: Madrac | kategória: E3 2007

Az Atari is bejelentette, mely játékok lesznek standján a fő érdekességek.
Biztos sokakat érdekel a népszerű anime alapján készülő Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3, mely egy remek 3D-s verekedős játék lesz százötven szereplővel, harminc helyszínnel, fejlesztett technikákkal és remek grafikával. A karácsonyi ünnepekre jelenik majd meg PS2-re és Wii-ra.
A PC-s köröket főleg a lengyel fejlesztésű The Witcher érdekli, mely egy összetett és sok lehetőséget tartalmazó akció-RPG lesz egy boszorkányvadász főszereplésével. A CD Projekt játéka fejlett grafikát és fizikai modellezést alkalmaz, napszakok változása, időjárás és a nem játékos karakterek mindennapi tevékenységei is be lettek építve, cselekedeteinknek pedig komoly hatása lesz az eseményekre, így többféle befejezés is lehetséges. A boltokba ősszel kerülhet majd.
A Nintendo DS és Wii tulajdonosok örülhetnek majd a Godzilla: Unleashednek, melyben minden idők egyik legtöbbször feldolgozott szörnye pusztíthat egy remek 3D-s városi környezetben.
Nem kerülheti el a feldolgozást a Jenga sem, így az ősszel kipróbálhatják ügyességüket a Wii és DS tulajdonosok már elektronikus formában is. Természetesen a játékgépes feldolgozásba belekerülnek olyan elemek is, melyeket a való életben lehetetlen lenne megoldani. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.