Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2007

Need for Speed Pro Street - videók

Két új E3-as trailer a Pro Streetről.

2007.07.10. 10:20 | szerző: Retee | kategória: E3 2007

Habár csak holnap kezdődik el az E3, de már érkeznek a nevével fémjelzett információk, képek, és videók. Jelen esetben a nemrégiben bejelentett Need for Speed Pro Streetről van szó, amely az NFS-ek újkori történetében először gondoskodik arról, hogy a kocsi is megsérülhessen. És akkor íme a két új, a fejlesztők szövegével kísért videó: ■Need for Speed: ProStreet
A legutóbbi Need for Speed: ProStreet cikkek, hírek

hozzászólások (8)

padavan
padavan 2007.10.25. 18:24
A RACE07-hez még nem volt szerencsém, a DIRT pedig tökéletesen leszerepelt nálam a teljesen elmebeteg gépigényével. Biztosan marha élvezetes játék, milyen kár, hogy a nyugati átlag sem rendelkezik olyan géppel, amelyen szépen futna maxon.

És persze némiképp ostobaság egy meg sem jelent játékot Év Játékaként emlegetni, de azt hiszem, mindenképpen várományos lehet erre a címre.

Egy Év Játéka egyébként nálam nem csak azt jeleti, hogy szép, és remek élményt ad, hanem azt is, hogy emberi léptékű gépen is szépen elszaladgál. Itt a DIRT már el is vérzett. RACE07 pedig... - hát majd megnézem.
goodboy007
goodboy007 2007.10.25. 18:45
A Race 07-et is érdemes kipróbálni, a szimulátorok között elsőrangú (SimBin játék, mimás is lehetne:) ), a gépigénye pedig egész korrekt. Még az én masinámon is mediumon-highon megy, bár ez nem is csoda, hisz még mindig a most már 2 éves motor hajtja.
Marv
Marv 2007.10.25. 21:08
"DIRT pedig tökéletesen leszerepelt nálam a teljesen elmebeteg gépigényével"

tök jogos. egyébként olyan videókarim van mint neked (már ha még az 1950pro-d van) és én jelentős javulást tapasztaltam, miután bíbelődtem egy sort driverekkel. Előző omega drivert felraktam és csak a többszereplős versenyeken ment le 30FPS alá a játék (miután a HDR levettem, főleg). Egyébként igaz. amit írtál sajnos.

Nem feltétlen ostobaság, szerintem a Carbon szar (a maga módján), mégis a legszórakoztatóbb autós játék volt számomra az előző évben. NFS sosem szar, max az ember csalódik benne a maga mércéjéhez képest. A legszórakoztatóbb autós játék.

RACE07: nem tudom hogy állsz a WTCC-vel, vagy DTM-mel, ha azt szereted (én legalábbis amikor véletlen elkapom, akkor megnézem, de nem igazítom a hétvégém hozzá, mint mondjuk a F1-hez), akkor nagyon fog tetszeni. Ha a BMW-s játék tetszett (márha megnézted :) ), akkor ez a "te játékod". Nem mellesleg igen szórakoztató benne a F3000 és a Forma BMW :).
Csaba86
Csaba86 2007.10.25. 21:14
A Dirt nálam is leszerepelt az irányíthatatlansága miatt (a szimókkal amúgy sem vok túlságosan kibékülve, mivel nincs kormányom, de a R.B.R. az nagyon jó volt!). Az NFS-t amúgy sem illik szimulátorokkal összehasonlítani, úgymond "teljesen más kategória", és játékélmény. Ez olyan, mintha rendeznénk egy Civilization vs. C&C viadalt. Mindkettő stratégiai játék, de teljesen más szellemben készültek - és persze ettől eltekintve mindkettő utolérhetetlen a maga kategóriájában.:love:
Marv
Marv 2007.10.25. 22:19
persze, igaz amit írtál, szerintem tudjuk is, hogy hogy értjük az összehasonlítást. :)

DiRT irányíthatóság: ékes bizonyítéka annak, hogy billentyű és billentyű közt is van különbség (nekem szar kormányom van, amit nem is használok rég óta, nem ad igazán hozzá a játékélményhez, így billentyűvel játszom). Haveromnál néztem a DiRT-öt, nem tudtam 5 mp-et kocc nélkül menni. Hazajöttem, felraktam, és nagyon kellemes irányíthatóság fogadott. élmény volt még billentyűvel is, belső nézetben (noname bill. rulez! :) ).

Nekem RBR nem tetszett.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.