Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2007 Live

E3: 0. nap

2007.07.10. 14:45 | szerző: bp | kategória: E3 2007 Live

Most, hogy lassan a keleti parton is felkelni látszik a nap, Los Angelesben pedig hamarosan megszólalnak a digitális kakasok, azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy új korszaknak nézünk elébe. Egyre kézzelfoghatóbb közelségbe kerül ugyanis az E3, amire lassan hónapok óta tűkön ülve várunk - a három napos (öszvér)kiállítás pedig, amit legalább hatféle helyen és időben tartanak, igazi embert próbáló feladat elé állítja az ott tevékenykedő és dolgozó újságírókat. Hotelről-hotelre fogjuk róni az utcákat, konferenciákról-konferenciákra rohanunk, és végül, de nem utolsó sorban, a kiállításnak tulajdonképpeni helyt adó Barker Hangarban kiállított játékokat is ki kell majd próbálnunk, hogy minél szakszerűbb véleményt fogalmazhassunk meg a felhozatalról.

A kiállítás Los Angeles-i idő szerint hivatalosan 17:00-kor veszi kezdetét (ez nálunk holnap hajnali 2 órát jelent) - ekkor nyitja meg ceremonálisan a kiállítást szervező ESA a kapukat. Az első eseményre, és egyben sajtókonferenciára pedig 20:30-kor (magyar idő szerint szerdán 5:30-kor) a Microsoft buliján számíthatunk (ez utóbbit egyébként a Sonyhoz hasonlóan a cégek hivatalos honlapjain online is nyomonkövethetitek).

Úgyhogy maradjatok velünk, hiszen a helyszínről minden fontosabb eseményt testközelből figyelünk, hogy azután részletesen is beszámoljunk a játékfelhozatalról, a városról és úgy általában az egész kiállításról. Találkozunk holnap hajnalban, sziasztok!

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.