Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

UFO: Trilogy

A három sikerjáték egy dobozban.

2007.07.10. 17:54 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Ascaron bejelentette az UFO: Trilogy kiadását, mely az Altar három UFO-s stratégia-RPG keverékét tartalmazza majd. A három játék DVD-s kiadása mellett egy posztert, egy kupac képeslapot és egy könyvecskét tartalmaz majd a doboz. Megjelenése augusztus 31-én esedékes, bolti ára 30 euró körül lesz.
Az UFO: Aftermath-ben a Föld ellen támadó idegenekkel kell felvenni a harcot, rengeteg kikutatható fegyver és technológia várja a játékosokat egy érdekes történeti szállal.
Az UFO: Aftershock jó pár évvel később játszódik már, a Föld lakhatatlan, biomassza borítja az egészet. Az emberiség maradéka a Laputa nevű űrállomáson lakik, melyet a jó szándékú idegenek építettek. Azonban egy nap megszakad minden összeköttetés velük és kezdődik a harc a túlélésért, hisz az állomás készletei nem végtelenek.
Az UFO: Afterlight a sorozat utolsó darabja egyelőre, itt a Marson próbálnak kolóniát létrehozni a túlélőt, de hamarosan szembesülnek a ténnyel, itt sincsenek egyedül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!