Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2007

2K Games E3 lista

Újabb kiadó jelentette be kiállítási anyagát.

2007.07.10. 21:03 | szerző: Madrac | kategória: E3 2007

Bejelentették, mely játékok kapnak helyet a 2K Games és a 2K Sports közös standján az E3-on, itt lesz a BioShock, és a Sid Meier's Civilization Revolution, valamint olyan sikersorozatok, mint a NHL 2K8 és a All-Pro Football 2K8.
BioShock: Ebben az FPS-ben genetikailag módosíthatjuk majd karakterünket, felszerelhetjük különböző felszerelésekkel és a fegyvereit is folyamatosan bővíthetjük. A játékosok Rapture-ben kezdenek, ebben a víz alatti utópisztikus városban, melyet épp darabokra tép a polgárháború. Hamar belekeveredünk majd az események sodrásába és komoly harcokat folytathatunk más felturbózott harcosokkal és a trükkös biztonsági berendezésekkel. A játék reagálni fog cselekedeteinkre, így két csata sose zajlik majd le ugyanúgy. A boltokba augusztus 21-én kerül majd az Irrational Games játéka PC-re és Xbox360-ra.
Sid Meier's Civilization Revolution: A Firaxis Games elkészíti sikeres játékát az új konzolokra is, kihasználva azok új lehetőségeit. A remek egyjátékos küldetések mellett a többjátékos része olyan extrákkal is megtűzdelik, mint a videóbeszélgetések a vezérek között és a folyamatos hangkommunikáció.
The Darkness: A Top Cow képregények alapján készülő belsőnézetes horror akciójátékban Jackie Estacado szerepét kapjuk, akiben 21. születésnapján a sötétség erői. Mivel alapvetően a maffiának dolgozik mint végrehajtó ez csak külön előny munkája során...
All-Pro Football 2K8: A júliusban megjelenő konzolos játékban több száz legendás játékos adatai kerültek egy újszerű tulajdonságrendszer segítségével, mely most még élethűbbé teszi a mérkőzéseket. Hála az új konzolok képességeinek minden eddiginél részletesebb grafikai megvalósítás mellett rúghatjuk a gólokat.
NHL 2K8: Az ősszel megjelenő játék Xbox360, PS3 és PS2 tulajdonosoknak szerezhet kellemes órákat hála a teljesen újraalkotott és realisztikus mozgásoknak és stílusoknak. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.