Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2007

Gears of War - PC-re is!

Még idén érkezik a PC-s verzió.

2007.07.11. 08:44 | szerző: Retee | kategória: E3 2007

Pár napja már elterjedt az a pletyka, hogy az Epic által fejlesztett Gears of War című akciójáték, amely eleddig Xbox 360 exkluzív név volt megjelenik PC-n is. Nos, immár nem csak pletyka, hanem tény, hiszen a hajnali Microsoft sajtótájékoztatón ezt is bejelentették. A közlemény szerint a játék támogatni fogja a Games for Windows — LIVE funkciót, Vistán és XP-n is elérhető majd, öt új kampányrészletet tartalmaz, lesz benne editor, beépül a co-operative mód, és végül de nem utolsó sorban támogatni fogja a DirectX 10-es megjelenítést (természetesen ez például csak Vistán érhető majd el). Nagy hangsúlyt kap az Xboxon már igen népszerű multiplayer támogatás is, részletes statisztikákat böngészhetünk majd az online játékosokról. A megjelenés még az idei év végén esedékes, a pontos dátum hamarosan közlésre kerül. ■

előző
következő
Gears of War - PC-re is!
Gears of War - PC-re is!Gears of War - PC-re is!Gears of War - PC-re is!Gears of War - PC-re is!Gears of War - PC-re is!Gears of War - PC-re is!Gears of War - PC-re is!Gears of War - PC-re is!
Gears of War
A legutóbbi Gears of War cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.