Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ocean’s 14 – a jó ügy érdekében?

George Clooney a dafuri menekülteknek gyűjt.

2007.07.27. 15:39 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Amióta csak elkészült az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik (már a mozikban), egy folyamatos játék zajlik körülötte – amely legalább olyan fordulatos, mint a film maga: a résztvevők eltitkolni, a rajongók pedig kideríteni próbálják, lesz-e Ocean’s Fourteen: vagyis következő rész. A producer, az író-rendező és a szereplők mintha szándékosan ködösítenének: állandóan egymásnak, sokszor saját maguknak is ellentmondó véleményeket tesznek közzé az ügyben. A főszereplő, George Clooney eddig inkább azokkal tartott, akik úgy gondolták, be kell fejezni a fantasztikus sztárcsapatot megmozgató közös kalandot, de most talán meggondolta magát. Az ok persze a pénz. De nem az, amit ő keresett.
A világ egyik legsármosabb színésze ugyanis az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik körüli elképesztő várakozást arra használta ki, hogy pénzt gyűjtsön a dafuri menekülteknek – amióta tavaly részt vett egy ottani dokumentumfilm készítésében, elkötelezett harcosa lett az ügynek. A „Not On Our Watch”-alapítvány a film segítségével (a Cannes-i Filmfesztiválon, a Las Vegas-i és Los Angeles-i premieren) több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze a Dél-Szudánban szenvedők számára.
–Úgy tűnik, filmfesztiválokon és nagy premiereken lehet a legjobban pénzt gyűjteni – nyilatkozta Clooney. – Ha Brad Pitt vagy Don Cheadle nem adja mindehhez a nevét, talán a fele sem jön össze: úgyhogy már csak ezért is érdemes volna elgondolkodnunk egy új Ocean’s-filmen. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.