Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Véget ért az EFOTT

Látogató, és sörivó rekord is született a Vekeri-tónál.

2007.07.30. 15:20 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

Vasárnap délben véget ért a 32. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a Debrecen melletti Vekeri-tó partján. A fesztiválra összesen 56 ezren látogattak ki, ami annyit jelent, hogy 1976-os fennállása óta ez volt a legnépszerűbb, leglátogatottabb EFOTT. Csak szombaton, a Tankcsapda koncertjét 15 ezren tekintették meg.
Megszületett a várva-várt új sörrekord is. Száz ember ugyanis szabályosan, egymást válva fogyasztotta el a száz korsó habos nedűt. A hörpintéssel 706.6 másodperc alatt végeztek, ami annyit jelent, hogy egy korsónyit átlagosan alig több, mint 7 másodperc alatt tüntettek el.
- Teljesen szabályos volt a rekordkísérlet - nyilatkozta Sebestyén István, a magyarországi rekordok regisztrátora. - A söröket az EU-s szabvány szerint 4 decis pohárból kellett inni. Az időmérés akkor kezdődött, amikor az első versenyző felemelte a poharat. Amikor megitta a sört, a fejére kellett raknia a lefordított üres poharat, ekkor emelhette fel a második versenyző a sörét. A 100 korsóval 706,6 másodperc alatt végeztek. Mostantól ez a hivatalos rekord. A szervezők egy hónap múlva megkapják a rekorddiplomát, majd értesítik a Guiness londoni szerkesztőségét.
A rendezvény tehát méretében és látogatottságában az eddigi legnagyobb EFOTT volt: 12 helyszínen 400 program várta a látogatókat, ebben benne van a 7 zenei színpad több, mint 200 koncertje. A fesztiválról távozók egyöntetű állítása szerint a jó szervezés és programválaszték 5 felejthetetlen napot jelentett nekik. A debreceni szervezők várják jövőre is a bulizókat a VI. Vekeri-tó Fesztiválra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.