Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

GC 2007

PSP - januártól forradalom

Akár videótelefonálni is lehet majd a PSP-vel.

2007.08.22. 20:18 | szerző: Retee | kategória: GC 2007

Go!Messenger névre keresztelt, a Sony PSP-t telefonná alakító programot mutatott be a lipcsei Games Convention kiállításon a Sony Computer Entertainment Europe és a BT. A program 2008. januárjától érhető el. Az IP-alapú hangátviteli (VOIP) technológiát használó programmal a Sony PSP tulajdonosok vezeték nélküli (wifi) hálózaton keresztül ingyen tarthatják a kapcsolatot egymással. A letölthető Go!Messenger – mely a cég döntése alapján bekerül a Sony PSP későbbi firmware frissítéseibe is – alkalmas üzenetküldésre és telefonálásra, sőt, a külön csatlakoztatható Go!Cam videókamera segítségével akár videótelefonálásra is. A Go!Messengert a Sony a BT-vel, a vállalat vezeték nélküli kommunikációs partnerével közösen fejlesztette ki. A program a BT „21st Century Network” infrastruktúráját használja, mely remek hang és képminőséget biztosít.
„Arra számítunk, hogy a Go!Messenger pillanatok alatt hihetetlenül népszerű lesz a PSP felhasználók körében – mondta el Warren Buckley, a BT konvergencia üzletágának igazgatója. – A Go!Messenger segítségével a játékosok minden elképzelhető csatornán tarthatják egymással a kapcsolatot.”
„A Go!Messenger kiterjeszti a PSP multimédiás lehetőségeit – tette hozzá Stephane Hareau, a PSP európai marketingmenedzsere. – Januártól 8,5 millió európai PSP felhasználó számára tesszük lehetővé, hogy üzenetet küldhessenek, hang vagy videóhívásokat bonyolíthassanak konzoljukkal. A PSP ismét megmutatja valódi erejét.” ■

előző
következő
PSP - januártól forradalom
PSP - januártól forradalomPSP - januártól forradalomPSP - januártól forradalom

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.