Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Lifeview TV tunerek notebookokhoz

Az Animation Technologies új eszközöket mutatott be.

2007.08.26. 18:31 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Az Animation Technologies Inc. két új, notebookokhoz tervezett TV tunert mutatott be. Ezek a legújabb NXP chipsetet alkalmazzák, az eddigieknél energiatakarékosabb üzem és jobb képminőség mellett.
A LifeView FlyTV Express M3 ExpressCard (ld. a mellékelt fotón) segítségével digitális és analóg tévéjeleket egyaránt kezelhetünk. Nevének megfelelően ExpressCard foglalatba illeszthető. Az MST-TA jelű változat hibrid DVB-T tunert alkalmaz, mely az elterjedt minden DVB-T szabvánnyal kompatibilis, míg az MST-UA típus hibrid ATSC tunere HDTV jelek fogadására is képes OTA és QAM adón keresztül. A mellékelt hordozható antenna használatával mobil TV nézésre is van lehetőségünk. A két kártyán emellett analóg tuner is található, valamint S-video és kompozit bemenetek is, így segítségével külső videojelet is rögzíthetünk, a beépített FM rádió segítségével pedig rádiót is hallgathatunk.
Hasonló funkciókkal rendelkezik a LifeView két Mini Cardja is, a FlyTV Express Mini MST-TA és MST-UA típusok, szintén mobil televízióvá alakítva notebookunkat. A DVB-T vagy ATSC digitális tuner mellett analóg TV, valamint FM rádió tuner is helyet kapott rajtuk, és szintén köthetünk rá külső videojelet.
A TV Walker Q2 a Q típus újabb verziója, USB 2.0 csatlakozással. Ennek megfelelően notebook mellett asztali géphez is használható. Az egyszerűen használható eszköz az alacsony árkategóriában képviseli a cég tuner termékeit. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.