Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Lifeview TV tunerek notebookokhoz

Az Animation Technologies új eszközöket mutatott be.

2007.08.26. 18:31 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Az Animation Technologies Inc. két új, notebookokhoz tervezett TV tunert mutatott be. Ezek a legújabb NXP chipsetet alkalmazzák, az eddigieknél energiatakarékosabb üzem és jobb képminőség mellett.
A LifeView FlyTV Express M3 ExpressCard (ld. a mellékelt fotón) segítségével digitális és analóg tévéjeleket egyaránt kezelhetünk. Nevének megfelelően ExpressCard foglalatba illeszthető. Az MST-TA jelű változat hibrid DVB-T tunert alkalmaz, mely az elterjedt minden DVB-T szabvánnyal kompatibilis, míg az MST-UA típus hibrid ATSC tunere HDTV jelek fogadására is képes OTA és QAM adón keresztül. A mellékelt hordozható antenna használatával mobil TV nézésre is van lehetőségünk. A két kártyán emellett analóg tuner is található, valamint S-video és kompozit bemenetek is, így segítségével külső videojelet is rögzíthetünk, a beépített FM rádió segítségével pedig rádiót is hallgathatunk.
Hasonló funkciókkal rendelkezik a LifeView két Mini Cardja is, a FlyTV Express Mini MST-TA és MST-UA típusok, szintén mobil televízióvá alakítva notebookunkat. A DVB-T vagy ATSC digitális tuner mellett analóg TV, valamint FM rádió tuner is helyet kapott rajtuk, és szintén köthetünk rá külső videojelet.
A TV Walker Q2 a Q típus újabb verziója, USB 2.0 csatlakozással. Ennek megfelelően notebook mellett asztali géphez is használható. Az egyszerűen használható eszköz az alacsony árkategóriában képviseli a cég tuner termékeit. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.