Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 08 - demo!

Letölthető az új FIFA próbaverziója.

2007.08.31. 16:39 | szerző: Retee | kategória: Játék

Hiába a sok elpazarolt év, a számítógépes foci szerelmesei azért még mindig lelkesen és optimistán várják az aktuális FIFA epizódok megjelenését. Persze azt is megszokták már, hogy az EA minden évben beígéri a forradalmat, és azt minden évben le is verik a megjelenés percében, de hát a remény hal meg utoljára... Az új rész, a FIFA 08 hasonló előjelekkel indult útjára, és most ismét eljött a bizonyítás ideje, hiszen megérkezett a demo. Letöltés alant, addig is tessék ránézni a kifényképezett képekre, a próbaverzió után pedig dönteni a szokásos kérdésről. Igen, vagy nem?
Közben érkezett egy apró segédprogram is, amely segítségével beállíthatjuk a demo grafikáját - érdemes letölteni, mivel enélkül igen alacsony felbontásban fut a próbaverzió.

előző
következő
FIFA 08 - demo!
FIFA 08 - demo!FIFA 08 - demo!FIFA 08 - demo!FIFA 08 - demo!FIFA 08 - demo!FIFA 08 - demo!FIFA 08 - demo!FIFA 08 - demo!
FIFA 08
A legutóbbi FIFA 08 cikkek, hírek

hozzászólások (7)

Scarecrow
Scarecrow 2007.08.31. 18:41
Hát ebből a demoból túl sok újdonságot nem lehet megismerni de azért jó.
etooo
etooo 2007.08.31. 18:50
vélemény? egymeccs után: a graf sajna nemigen vváltoztott, a játékosok mozgása viszont szvsz sokkal jobb lett.
szbszig
szbszig 2007.08.31. 19:03
Na jó, akkor azt leírom, mely csapatok vannak benne:

Manchester United (4,5)
Marseille (4)
Bayern München (4,5)
AC Milan (4,5)
NY Red Bulls (3)
América (3,5)
Barcelona (4,5)

És mindössze egyetlen stadion:

Allianz Arena
berc
berc 2007.08.31. 20:28
Ez nagyon nem változott... A grafika semennyire sem lett jobb (aki jobban ismeri a fifát, észreveheti, hogy a pálya füvének nyírásánál van egy egetrengetően ronda csík, az már a tavalyi fifában is benn volt, és csakazér sem javították ki), a mozgásoknál egy enyhe javulás van, de egyébként szinte semmi újítás... Pedig az ingame játék a legfontosabb nem a menedszer mód stb...
Ryland
Ryland 2007.09.01. 11:11
Hát igen megjött...de minek...nem számoltam de ezzel kevesebb időt töltöttem gép előtt mint a 07-tel..azzal lehet két percet is ezzel csak egyet...ez hihetetlen..ez még annyit se változott mint 06-07-re ugráskor..most tényleg csak egy számot cseréltek.Annyira feltűnő,hogy én még a magyar 07-tel játszottam egy kicsit és nekem egyből az ugrott be.Még a menü is szinte ugyanaz.Nem dx10-et vár az ember,csak valami fejlődést.Ne mossa már a textúrákat max grafikán,meg részletességet...nem hiszem,hogy a ma számítógépei csak ennyire lennének képesek.ez a grafika még a minimum alját se súrolja a kor követelményeit figyelembe véve.A fifa készítői egy 10éves burokban élnek.Lehet másnak kellene adni a készítést.De ezekszerint ezt is veszi a nép,mert új játékosok,meg 2 mozgással több van benne.szégyen...ehhez az EA a nevét adja...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.