Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Újdonságok a Samsungtól

Az idei IFA kiállításon bemutatta új termékeit a Samsnsung.

2007.08.31. 18:34 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Samsung az idei IFA kiállításon mutatja be új digitális technológiára épülő termékeit.

  • Az F9-es LCD TV sorozat (52", 70") LED SmartLighting, technológiával. A technológia előnye, hogy a sötét felületeknél csökken, illetve teljesen megszűnik a háttérvilágítás, így élénkebb színeket és kimagaslóan éles képeket biztosítanak a készülékek.
  • Az új F8-as Full HD LCD TV terméksor a 100Hz MotionPLUS technológiával készült, amely megszűnteti a gyors mozgóképek okozta elmosódást. Az új terméksor elegáns, csillogó fekete kerettel készül, amelyet a kristálytiszta üvegszegély lágy, diszkrét vonalai, hűvös kék fényei és sajátos, kifinomult oldalsó kapcsolók díszítenek.
  • A BD-UP5000 duo blu-ray lejátszó, a Samsung első olyan nagy felbontású (HD) optikai lejátszója, mely egyaránt támogatja a Blu-ray és a HD-DVD formátumokat, valamint ezek interaktív technológiáit, a BD-Javat és a HDi-t. A fogyasztók most már további stúdiótartalmakat – bemutatókat, rendezői hozzáfűzéseket, részletesebb menüket és forgatáson kívüli jeleneteket is élvezhetnek, bármilyen formátumban.
  • A HT-BD2, a Blu-ray házimozi teljes kompatibilitást kínál 24 filmkocka per másodperces lejátszással és 1100 wattos össz kimenő teljesítménnyel, hogy a mozi- és hifi-rajongókat egy elegáns és kifinomult komponens rendszerrel elégítse ki.
  • A VP-HMX10C HD Kamera kifogástalan HD képet biztosít. A kiváló képminőséget egy 2.7"-es nagy felbontású érintős LCD képernyő, valamint egy könnyen használható menürendszer teszi teljesebbé.
  • A YP-P2 mp4 lejátszó egy 9,9 mm vékony, 3”-os teljes érintős képernyő felülettel, illetve Bluetooth 2.0 támogatással rendelkezik.
  • A SyncMaster 220TN monitor egyszerű, beágyazott hálózati modulok segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználók LAN kábelre csatlakoztatva akár PC nélkül is kapcsolódjanak az Internetre és videobeszélgetéseket folytassanak.
  • Az SCX-4500 fekete-fehér multifunkciós lézernyomtató vékony, elegáns és halk, egyszerre nyújtja a luxus és a kifinomult elegancia varázsát. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.