Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

12 éves a C&C - ingyen letölthető

A jubileum alkalmából ingyenesen letölthető a Command & Conquer Gold.

2007.09.01. 15:16 | szerző: Retee | kategória: Játék

Hosszú és szép évek állnak a Command & Conquer széria háta mögött, hiszen immár tizenkét éve kápráztatja el a valós idejű stratégiák kedvelőit epizódjaival. Sőt, Dune 2 ide vagy oda, a Westwood legendás játéka teremtette meg gyakorlatilag az RTS nevezetű stílust, amelyet aztán a későbbiek folyamán is méltóan képviselt. Persze amikor az első darabja 1995 augusztus 31-én megjelent, még nem sejthették a fejlesztők, hogy micsoda karrier vár rájuk. Akkoriban még az EA nagy ellenlábasa, a Virgin tulajdona volt a Westwood, és csak 1999-ben - mikor a kiadó összeomlott - került át az Eletronic Artshoz, akik persze hatalmas pénzeket fektettek a folytatásokba. Most pedig 2007-et írunk, és a tizenkét éves szülinap alkalmából az EA egy kicsit nosztalgiázik: ingyenesen letölthetővé tette ugyanis a teljes verziós Command & Conquer Goldot. Az ISO fileokat alant találhatjátok meg, viszont a Windows XP tulajoknak szükségük lesz a most kiadott XP patchre, és némi instrukcióra is. A telepítés helyes menete:

  • A kiírt/emulált telepítőnél megkeressük a setup/install.exe-t, majd jobb egérgombbal előhívjuk a tulajdonságait, és átmegyünk a kompatibilitás fülre. Itt pedig beikszeljük a kompatibilitás a Windows 95-el funkciót, és máris feltelepíthetjük a játékot, de a DirectX-et ne hagyjuk frissíteni.
  • Telepítés után az XP patcben talált dll kiterjesztésű állományt be kell másolni a játék mappájába, amely alapértelmezetten a c:\WESTWOOD\C&C95, és felül kell íratni vele a régit.
  • Az indítás előtt nyissuk meg a C&C95.exe file tulajdonságait, majd a kompatibilitás fülben ismét ikszeljük be a Windows 95-öt, és mellé még a "képi témák letiltását", illetve a "speciális szövegszolgáltatások kikapcsolása a programhoz" funkciót is. Kellemes nosztalgiázást.
  • Command & Conquer Gold letöltése

Command & Conquer Gold
A legutóbbi Command & Conquer Gold cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.