25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

They - felfedték magukat ŐK

Bemutatkozik a They - lesz mit várni a Crysis után?

Írta: Retee

Nem sokkal a lipcsei GC előtt jelentették be a They című belső nézetes akciójátékot, amelyről azonban az első képekről leszűrhető tanulságon kívül semmi mást nem lehetett akkor még tudni. Nos, most érkeztek részletek, lássuk hát, hogy miről fog szólni a még igen soká megjelenő FPS. A történet a közeljövőben, egész pontosan 2012-ben játszódik, főszereplőnk pedig az angol hadsereg büszke tagja, de csak addig, míg az egyik bevetésen a szokásostól eltérő ellenfelekre lesz figyelmes, sőt éppen hogy csak túléli az egészet - barátjával egyetemben. Furcsa, robotszerű lények támadtak rájuk, akik aztán az egész Angliára is rárohannak, összehangolt, jól irányított csapataik ellen pedig nincs védelem. Vagy mégis? Főhősünk szembeszáll a lényekkel, de hamar rádöbben, hogy a félelmetes robotok mindössze a jéghegy csúcsai, a háttérben valami náluknál is hatalmasabb erő áll. Egy "méhkirálynő", vagy méhkirálynők, akiket még senki sem látott. Persze minket sem kel félteni, igaz küldetéseink elején még csak egy darab egyszerű fegyverünk lesz, ami azonban nem egy átlagos konstrukció. És igencsak meg kell majd becsülnünk, mert több bizony nem is kerül a kezünk ügyébe, ez az egy darab kíséri végig utunkat, a fejlesztők ígérete szerint azonban úgyis szerelmesek leszünk belé, hiszen kedvencünk négy helyen is fejleszthető változat. A négy slotba pedig több száz tárgy és modul építhető be, a hatalmas választék így teljesen egyedi végeredményeket hozhat magával, amelyet aztán a multiplayer küzdelmekben is megőrizhetünk, igazi értékként, ami csak a miénk.
A They egy saját motort használ, méghozzá a NextNitrous, amely DirectX 10-re van specializálva, és amelyhez egy igen hasonló engine-el Hollywoodban dolgoznak - méghozzá ilyennel alkotják meg a speciális effekteket.
Szóval lássuk csak az egészet újra: egyedi fegyver, misztikus hangulat, kiemelkedő grafika, multiplayer támogatás - mi kell még? Jah igen, egy közel megjelenés, ez azonban sajnos esélytelen. A hivatalos dátum 2008/2009 - PC-re, Playstation 3-ra, és Xbox 360-ra. És akkor a videó:

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

They

Platform:

Megjelenés:
2008. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!