Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Szombaton nyit az INFOmarket és a Mobil Show 2007

A BNV első négy napján várja a látogatókat a két rendezvény.

2007.09.05. 18:55 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Szeptember 8-16. között kerül megrendezésre a 111. Budapesti Nemzetközi Vásár, melynek kísérőrendezvényeként 8-11. között, négy napon át várja az érdeklődőket a B pavilonban az INFOmarket és a Mobil Show 2007. Informatikai és mobiltelefonos cégek - összesen több mint 50 kiállító - lesznek jelen az eseményen. Mintegy 250 négyzetméteren lesz megtekinthető a Mobiltörténeti kiállítás, ahol az elmúlt 16 évet mutatják be a mobiltelefónia oldaláról, a táska és tégla méretű telefonoktól napjaink készülékeiig. A Mobil Show nevéhez igazodva a színpadon számos mobiltelefonokhoz kapcsolódó bemutató is lesz, bűvésztől táncshow-kon keresztül különböző koncertekig. Szombattól keddig 10-18 óra között látogatható a kiállítás. További információ az INFOmarket weboldalán található.
Az INFOmarketen a PC Dome is képviseli magát, a B pavilon 9/G standján találhatsz meg bennünket, ahol megvásárolhatók a legnépszerűbb játékok, és nyereményjátékokkal is várjuk az oda látogatókat.

hozzászólások (2)

Hofi
Hofi 2007.09.05. 23:21
Régen még jó hangulata volt az ilyen kiállításoknak, amikor még nem volt ennyire elterjedve a PC. Sajnos mára elég lapossá váltak ezek a kiállítások. Nincs akkora feelingje.:-(
Dino
Dino 2007.09.06. 08:31
Hofi: De, most lesz: hiszen ott leszünk mi is ;) (Na jó, nem kell komoly dologra számítani azért, de a 9/G standon megtalálható a PC Dome)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.