Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Star Wars: Force Unleashed trailer

Bemutatkoznak a karakterek.

2007.09.21. 13:59 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Microsoft

Valamikor jövőre esedékes az új Star Wars játék, a Star Wars: Force Unleashed megjelenése. A szinte minden létező konzolra bejelentett - Xbox 360, Playstation3, Playstation2, PSP, Nintendo DS és Wii - akciójátékban a két trilógia közti időszakot kapjuk meg, s célunk a megmaradt jedik levadászása. Dart Vader tanítványaként hatalmas erőknek parancsolhatunk, erre azonban nem csak a lázadók miatt van szükségünk - Vader ugyanis a császár hatalmát is gyengíteni óhajtja, így a Birodalom egységeivel is fogunk randevúzni. A külső nézetes akció egy saját grafikai motort kapott, de számos új technológiát használnak fel a fejlesztésben, így például a Pixelux által fejlesztett Digital Molecular Mattert, mely a környezet minden objektumához fizikai tulajdonságokat rendel, és ennek eredményeként azok pontosan úgy viselkednek, ahogy a valóságban. A most kiadott videóban néhány karaktert mutatnak be – digitálisan, és az őket megszemélyesítő színészeket is. ■

Star Wars: The Force Unleashed
A legutóbbi Star Wars: The Force Unleashed cikkek, hírek

hozzászólások (19)

Ittas Ember
Ittas Ember 2007.09.21. 23:51
Nem gyenge kifogás, hanem egyszerűen az utóbbi időben több játékuk is veszteséges volt PC-n. Persze ha már jön mindnenre, jöhetne éppen PC-re is, ha elég sikeres lesz, talán idővel be is vállalják.

A Bioshockból pedig abban az adatban benne vannak a konzolos eladások is, melyek egyébként arányaikban jelentősebbnek is bizonyultak. A másolásvédelmekre pedig kár hivatkozni, az Oblivion jól fogyott nélküle is, egy játék különben se csak a feltörhetetlensége miatt legyen sikeres... Az a néhány 10 ezer példány, amit a Bioshockból eladtak a feltöréséig (ebből mennyien lehetnek azok, akik egyébként nem vették volna meg?) nem éri meg a másolásvédelem licenszdíját és a legális vásárlók szívatását.
Gump
Gump 2007.09.22. 00:12
Értelek, és igazad van, hülyén fogalmaztam.
De ha a játék jó, akkor PC-n is fogyna, a lényeg ez. Nem látok bele a dolgokba, így nem tudom, hogy ez milyen eladást takarna ebben az esetben, de az utóbbi idők (eladásilag) sikeres PC-s játékaival talán nem volt gond ebből a szempontból.
Verekedős játék PC-re azt sem tudom mikor jött ki utoljára, és konzolon sem jellemző a Settlers jellegű stratégia gondolom, így kérdés, hogy milyen réteget "szólít meg" a játék. De a látottak alapján nem látom, hogy miért ne lehetne sikeres PC-n is akár.
Én szívesen eljátszanék egy jól összerakott SW játékkal, a Jedi Knigth 2 nagy kedvencem volt.
Ittas Ember
Ittas Ember 2007.09.22. 00:42
"De ha a játék jó, akkor PC-n is fogyna, a lényeg ez."

Bár ilyen egyszerű lenne a képlet, de sajnos sok egyébként jó játék elbukott már a péztáraknál, konzolon viszont az eredendően magasabb eladások miatt kisebb a kockázat. Nyílván tudják, hogy milyen adatok alapján döntöttek így, persze ha rajtam múlna, nem maradna ki a PC sem. Reménykedni pedig lehet, hátha később mégis jön PC-re is. A JK 2 tetszett, de az eddigiek alapján ez a játék néhol túlzásokba esik, így én személy szerint jól megleszek nélküle is.
afro
afro 2007.09.22. 02:10
Pedig csinálják már jó ideje ezeket a fajta motion capture-öket az arcmozgásra, a tavalyi 3D kiállításon (T-com épület) volt is ilyen élő bemutató róla, és már akkor sem egy új technika volt.

Arról hogy nem jelenik meg PC-re: nagy gazság, és nem hiszem hogy a portolás olyan őrült költségekkel járna (főleg ha már vagy 6 féle konzolra portolják). Még ha veszteséges is lenne (amit kötve hiszek) akkor legalább a cég hírnevét nem rontaná...

De a videó tényleg nagyon jó!
Kenobi1989
Kenobi1989 2007.09.24. 03:09
Ime nemi ujabb adalek ehhez a szerintem allat jo gamehez.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.