Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - két díj a GDA-n

Tizenhatodik GDA díját kasszírozta be a Logitech.

2007.10.03. 17:10 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech bejelentette, hogy két terméke is elnyerte a 2007-es Good Design Award tervezési díjat, amit a Japan Industrial Design Promotion Organization oszt ki minden évben. Idén a Logitech diNovo Edge billentyűzetet és a Logitech Pure-Fi Dream hálószobai zenei rendszert nevezték meg a terméktervezés kategória győzteseiként. A Logitech az elmúlt öt évben összesen 16 Good Design kitüntetést kapott.

  • Logitech diNovo Edge billentyűzet: A billentyűzet formáját lézeres megmunkálással vágják ki egyetlen, áttetsző fekete plexilemezből, majd polírozott alumínium keretbe ültetik. Minimalista megjelenéséhez nagyban hozzájárul a nyomógombok korlátozott száma, valamint a dinamikusan változó, megvilágított miniatűrök, amik kikapcsolt állapotukban láthatatlanná válnak.
  • Logitech Pure-Fi Dream hálószobai hangszórórendszer: A hangszórórendszert egyedi formája, kiváló hangminősége, újszerű mozgás- és fényérzékelős megoldásai, beépített digitális rádióvevője és kétszemélyes ébresztőórája teszik bármilyen iPod készülék tökéletes kiegészítőjévé. A hangszórórendszerbe épített mozgásérzékelőnek köszönhetően a Pure-Fi Dream kezelése még egy vaksötét szobában sem okoz gondot. Elég egyetlen legyintés a készülék felett, és vezérlőgombjai automatikusan kivilágosodnak, majd használat után újra elsötétülnek. Ugyanez a mozgásérzékelő megoldás használható a szundi funkció bekapcsolására is. A mozgásérzékelőn kívül a Logitech fényérzékelőket is épített a Pure-Fi Dream iPod hangszóró folyadékkristályos kijelzőjébe. Az automatikus szabályzású kijelző napközben erősebb, éjjel pedig gyengébb fénnyel világít, hogy mindig könnyen olvasható maradjon, de ne világítsa be feleslegesen a hálószobát. A készülék tetején 24 könnyen elérhető gombbal választhatunk az iPod zenelisták, az AM és az FM rádióállomások közül. ■

előző
következő
Logitech - két díj a GDA-n
Logitech - két díj a GDA-nLogitech - két díj a GDA-n

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.