Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Alba foga beletört a kabalapasiba

Egy kép mind fölött.

2007.10.05. 14:15 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Attól, hogy valaki szép, még lehet jó humora. Jessica Alba évek óta bekerül a világ legszebb nőinek listájába, de eddig többnyire akciófilmekben kapott szerepet. A Sin City és A Fantasztikus Négyes-filmek után viszont szerette volna bebizonyítani, hogy ha kell, viccelni is tud. A kabalapasi (Good Luck Chuck, hazai bemutató: november 15.) a színésznő első igazi komédiája: és a sok akciódús szerep után az első forgatás, ahol megsérült munka közben. Partnere, Dane Cook a saját fogával letörte Alba egy fogát. A stáb a filmbéli pingvinápolónő és fogorvos vad szeretkezését rögzítette éppen, amikor a baleset történt.
– A Mr. és Mrs. Smith szerelmi jelenetének a vígjátékváltozatát csináltuk meg – meséli a 26 éves színésznő. – A díszletlakást a földdel tettük egyenlővé. Falnak csaptuk egymást, keresztülzuhantunk a díványon, minden mozdíthatót széttörtünk… ami belefér. Dane egy festményhez csapta a fejem, a kép leszakadt, rám esett, és közben alaposan nekem koppant a feje. Mindkettőnknek fogorvos-elsősegélyre volt szüksége. Az ő fogából is letört egy darab, és az enyém teljesen kitört. Most egy korona van a helyén. Ha leveszem, úgy nézek ki, mintha a Damb és Damberben szerepelnék. Jól jöhet ez még egy másik vígjátékban. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!