Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gods and Heroes: Rome Rising - törölve

Törölték, de legalábbis bizonytalan időre elhalasztották az MMO-t.

2007.10.10. 12:38 | szerző: Retee | kategória: Játék

Meglehetősen régóta fejleszti a Perpetual Entertainment csapata a Gods and Heroes: Rome Rising című online, csapatalapú szerepjátékát, ám úgy látszik, hogy a projekt elbukott az istenek előtt. Pedig valószínűleg nem egy tucat MMO-rol lett volna szó, legalábbis ami az ígéreteket illeti: az ókori Róma fénykorába visszanyúló műben karakterünk legfőbb képességei és specifikációja leginkább a választott istenétől fog függeni, az ő kegyeit keresheti folyamatosan, amit az meg is hálál. Persze nem a hagyományos ókori történelem, sokkal inkább a mitikus hiedelemvilág elevenedik majd meg a játékban: küklopszok, legendás szörnyek, és barbár hordák próbálják megkeseríteni a játékosok mindennapjait, akik azonban nem csak magukban harcolhatnak, hanem saját kis hadsereget szervezhetnek NPC-kből. És akár a legyőzött bestiák is csatlakozhatnak, amivel jelentősen felerősödhet, az alapban íjászokkal, légiósokkal teletömött csapat.
A Perpetual csapata azonban eközben egy másik játékon, a Star Trek online-on is dolgozik, s mostani bejelentésük szerint átgondolva és értékelve a helyzetet úgy döntöttek, hogy törlik, de legalábbis bizonytalan időre elhalasztják a Gods and Heroes: Rome Rising fejlesztését, és inkább az ST-re koncentrálnak a továbbiakban. ■

Gods and Heroes: Rome Rising
A legutóbbi Gods and Heroes: Rome Rising cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!