Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Samsung - három új készülék

Középpontban a zene.

2007.10.11. 14:10 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Samsung Electronics bemutatta a legújabb zenetelefon kínálatát. A legújabb zenéhez dedikált telefonjaival, az SGH-i450, az SGH-F330 és az SGH-F210 készülékekkel.
Samsung SGH-F330 (baloldali kép): A készülék egy “kétarcú” csúszka mobil, amely a zeneközpontúságával célozza meg a zenetelefon kedvelőket. Az F300 utódjaként, az F330 készüléken a Samsung továbbfejlesztette a zenei és a dizájn jegyeket. A külső navigációs gombokat a készülék elején és oldalán találjuk. Az F330-al egyszerre több feladatot is végezhetünk, miközben zenét hallgatunk. A telefon továbbá támogatja a multi codec típusú fájlokat és a gyors szinkronizálási funkciót a Windows Media Player-el. A 3.6 mbps HSDPA támogatás mellett még számos extrával büszkélkedhet: többek között a 2 megapixeles kamerával, a microSD bővíthetőséggel egészen 2GB-ig, illetve a 13.5 mm-es vastagságával. A kártyafüggetlen típus ára 260€ körül lesz, Magyarországon a szolgáltatóknál és kártyafüggetlenül novembertől lesz kapható.
Samsung SGH-F210 (jobboldali kép): A Samsung legújabb lendületes zenetelefonja az F210, egy innovatív Mp3 lejátszó külsővel rendelkező készülék, nyaklánc kialakítású fülhallgatókkal. Az egyedülálló, félautomata fedéllel kinyíló készülék tökéletes keresztezése a telefonnak és az mp3 lejátszónak. Becsukott állapotban az F210 teljes értékű Mp3 élményt kínál a görgős navigáló gombbal, a vízszintesen elhelyezkedő műsortárral, a hangszínszabályzóval és az épp lejátszott zeneszám információival. A felhasználók elégedettségét szolgálja a tökéletes kompatibilitás a Windows Media Player 10-es verziójával. Továbbá a telefonba be van építve egy Zenebeállítás Varázsló, ami tökéletes kezelhetőséget tesz lehetővé minden felhasználó számára, . Az MTP segítségével nagyon könnyen feltölthetők a zenei fájlok a telefonra, az erre kijelölt mappákba, anélkül, hogy pontosan oda másolnánk őket. A mobil telefon része a készüléknek már az ismerős szolgáltatásokat nyújtja, mint a 3X4-es számbillentyűzet. A nagyobb tárhely érdekében a telefon belső memóriája 1 GB, amely a microSD kártyával bővíthető egészen 2 GB-ig. A kártyafüggetlen készülék ára 280€ körül lesz, Magyarországon a hónap végén kerül forgalomba.
Samsung SGH-i450: A kettős csúszka egyedi mobil használatot tesz lehetővé, mivel a két irányba elcsúsztathatóság nagymértékben megkönnyíti a telefon, illetve a zenelejátszó használhatóságát. Ha felfelé toljuk az előlapot, a telefonon azonnal elérhetővé válnak az ismerős okostelefon funkciók, amelyek S60 operációs rendszeren futnak. A 3. generációs Symbian60 operációs rendszer, a készülék fejlett letöltő szoftvere 3,6 Mbps gyorsasággal dolgozik a HSDPA kapcsolódásnak köszönhetően. Az S60 szoftver integrálásával az i450-es tökéletesen tudja kezelni a zeneletöltéseket és az adatátvitelt. A felhasználók élvezhetik az S60-as nagyszerű böngészési élményét, amit elősegít az egyszerű és logikus használat. Ha lefelé csúsztatjuk előlapot, a telefon zenelejátszóként kapcsolódik be, amely érintéssel irányítható. Ez könnyű navigációt tesz lehetővé a multimédia menükben. A fémes sztereó hangszóróval, ami a Bang & Olufsen ICEpower rendszerű erősítőjének teljesítményét fokozza, hihetetlen hangminőséget produkál a telefon használói számára. Az i450 35 MB belső memóriával és 4GB-ig bővíthető microSD kártya bővíthetőséggel rendelkezik. A kártyafüggetlen készülék ára 360€ körül lesz, Magyarországon idén nem lesz kapható. ■

előző
következő
Samsung - három új készülék
Samsung - három új készülékSamsung - három új készülékSamsung - három új készülék

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.