Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A rendező másik énje

Jordan a folytatáson gondolkozik - egyelőre magában.

2007.10.15. 16:32 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Neil Jordan néha unatkozik. Az Oscar-díjas rendező nemrégiben újságírók előtt beismerte, hogy esetenként majd elalszik a sajtótájékoztatókon. A Jodie Fosterrel forgatott A másik én (The Brave One, hazai bemutató: október 18.) promóciós körútján is az volt a baja, hogy a sajtó képviselői többnyire ugyanazokat a kérdéseket teszik fel neki, ő pedig, udvariasan és lelkesen válaszolja ugyanazt.
– Nemrégiben viszont egy újságíró azt kérte tőlem – mondta a rendező –, hogy mondjam el a folytatást. Mi történik a film vége után, amikor már minden gyilkosságon, minden bosszún túl vagyunk. Hogyan él, él-e a főszereplő, akit Jodie játszik? És mire gondol esténként? Azóta ezen töprengek: fogalmam sincs a válaszról, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Jodie Fostert is megkérdeztem róla… Már az új filmem előkészítésén dolgozom, de közben folyton ezen jár az eszem: mi lenne a folytatás, ha volna? ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.