Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bionic Commando - szuperhős születik

Egy régi Nintendos játékot újít fel a Capcom.

2007.10.19. 17:11 | szerző: Retee | kategória: Játék

1988-ban, magyarán egy híján húsz éve jelent meg 8-bites Nintendora és C64-re a Bionic Commando című akciójáték. A BC történetének főszereplője egy olyan fiatalember, aki éppen megússza kivégzését, azt is csak úgy, hogy épp akkor robban fel szeretett városa, majd szállják meg terroristák, mikor ő már a végső imáját mormolja. A hadsereg pedig nem tehet mást, mint hogy Nathan Spencert (azaz minket) rehabilitálja, és elküldi harcolni a romos város önkényes uraival. Ahogy a bemutatkozó videón is látszik, emberünk kissé Tomb Raider/Indiana Jones szerűen ugrál át a helyszíneken, különleges szuperhősi-erejével pedig ha úgy adódik, akkor kocsikat vág hozzá az ellenfelekhez - persze azért nem veti meg a lőfegyver használatát sem. A felújított játék PC-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra készül, s a Capcom reméli, hogy a későbbiek során majd lenyűgözheti az akciók szerelmeseit az utópisztikus város grafikájával, ám ennek konkrét időpontját még nem közölték.

előző
következő
Bionic Commando - szuperhős születik
Bionic Commando - szuperhős születikBionic Commando - szuperhős születikBionic Commando - szuperhős születikBionic Commando - szuperhős születikBionic Commando - szuperhős születikBionic Commando - szuperhős születikBionic Commando - szuperhős születikBionic Commando - szuperhős születikBionic Commando - szuperhős születikBionic Commando - szuperhős születik
Bionic Commando
A legutóbbi Bionic Commando cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!