Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder demo

Ki ölte meg Clark Fieldet?

2007.10.19. 17:43 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Zoetrope Interactive fejleszti és a Lighthouse Interactive adja ki hamarosan Európában a Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder című thriller/horror kalandjátékot. A játék sztorija egy titokzatos gyilkosság körül forog, hiszen megölték a jómódú és látszólag senkinek sem ártó Clark Fieldet, és bizony ránk hárul a nemes feladat, hogy kinyomozzuk ki a bűnös. A listánk első helyén egy Loath Nolder nevezetű köztiszteletben álló magánnyomózó áll, aki gyanús körülmények között lépett le a felmerülő kérdések elől. A misztikus hangulatú kalandjáték, amelyet H.P. Lovecraft munkái ihlettek, három nehézségi fokozaton is játszható, így azok is találnak benne kihívást, akiknek esetleg ez lesz az ezredik nyomozásuk, és azok is, akik még nem nagyon próbálkoztak hasonlóval.

előző
következő
Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder demo
Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder demoDarkness Within: In Pursuit of Loath Nolder demoDarkness Within: In Pursuit of Loath Nolder demoDarkness Within: In Pursuit of Loath Nolder demoDarkness Within: In Pursuit of Loath Nolder demoDarkness Within: In Pursuit of Loath Nolder demo

hozzászólások (2)

ABal
ABal 2007.10.21. 18:04
Szeretem a misztikus (kaland)játékokat, ezért ezt a demót sem hagytam ki. A hangulat és a grafika tetszett. Attól viszont, hogy körbe - illetve minden irányba - lehet fordulni és teljes kört leírva megvizsgálni a környezetet, egy idő után már a való életben is forgott velem a világ. (Ugyanezt tapasztaltam a Sherlock Holmes: Awakened esetében is). A BioShockban kifejezetten tetszettek a zörejek, hangok, itt ez nekem hiányzott, nem lett annyira paráztatós, bár lehet, hogy csak a demo rövidsége miatt. Ennél nekem egy kicsivel több hangulat kell.
Razor03
Razor03 2007.10.21. 18:08
Jól hangzik, le is töltöm :)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.