Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

StarCraft 2 hírösszefoglaló

Friss infók gyűjteménye a Blizzard játékáról Aston blogjában.

2007.10.23. 11:39 | szerző: Dino | kategória: Játék

Pár hónappal ezelőtt indult el Aston StarCraft 2 blogja. Egy kis összefoglalót kaptunk most tőle az elmúlt hetek történéseiről a Blizzard stratégiai játékával kapcsolatosan.
Hivatalos információk:
Az eddigi heti 1 egység és 5 kérdés helyett előző héten egy interjút kaptunk, amit a Starcraft Legacy készített Chris Metzennel, és a Karune kérdés-válasz sorozat is csak a napokban jött meg.

StarCraft II: Wings of Liberty
A legutóbbi StarCraft II: Wings of Liberty cikkek, hírek

hozzászólások (4)

McAnt
McAnt 2007.10.23. 12:28
Nem is tudtam, hogy ilyen jellegű blogok is vannak a Dome-n..még hány hasonló van? Innen, az oldalról egyet sem lehet fellelni...
aston
aston 2007.10.23. 17:17
Annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy a "pár hónapja" az pontosan 5 hónapja és 6 napja (hivatalos bejelentés után pár héttel), illetve hogy az "Aston blogja" az 3-unk blogja: ProfJ, Vorian és jómagam.

Az oldalon megtaláljátok az összes egység hivatalos forrásának fordítását (2 kivételével), ezenkívül az eddig napvilágra került összes (fontosabb) információt.

Remélem a kommentekből kiderül majd, van-e itt közönsége a Starcraft2-nek és hogy érdemes-e több ilyen hírösszefoglalót küldenem Dinonak.
volume89
volume89 2007.10.25. 20:59
Hali! Érdekelne, hogy a StarCraft Campaign Editor -ban hogyan lehet azt megoldani, hogy ami épületett és embereket lerakok, az ott is legyen, amikor elindítom a játékott. Már próbáltam többször is beállítani, de nem ment.. Remélem segítségre lelek, mert a StarCraft2-ig valamivel el kellene ütni az időt.
Aryx
Aryx 2007.10.27. 20:48
Nem nagy meló. A pályaválasztósdinál láthatsz egy "Melee" fülecskét, azt a pöcköt átkattintod "User map settings"-re (ha jól emlékszem a nevére). Ez mellesleg a legegyszerűbb folyamat, 7 éve (egész pontosan 2000-ben) indítottam el utoljára a StarCraftet, de ilyen alapokat nehéz elfelejteni. Aztán ne zörgess majd itt senkit a későbbiekben mindenféle triggerekkel, szkriptekkel meg efféllékkel. :)

ON
aston, jópofa az oldal (bár a múltkor valamiért a fele sem akart bejönni), de kizárt, hogy akkora durranás legyen a SC 2, mint az első rész v. mint a WarCraft 3. Parasztvakító grafixon kívűl szinte semmi új nem lesz ebben, sajna.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.