Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pitt és a hosszú címek

Nem szokványos címen kerül a mozikba Dominik filmje.

2007.11.18. 16:29 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A rendezők küzdenek a filmekért: egy-egy komolyabb megbízást Amerikában is titkos egyezségek, árulások, nyomulások előznek meg. Andrew Dominik azonban más, mint a kollégái. Ebben is.
– Szeretnék még filmet csinálni, de biztosan nem mostanában – nyilatkozta nemrég. – A filmkészítés nehéz meló, és engem nagyon megvisel. Tudom, hogy Ridley Scott legfeljebb két hét szünetet tart két forgatás között, de el sem tudom képzelni, hogyan nem őrül bele. Reggel ötkor kell kelni, és az esetek 90%-ban mégsem az a végeredmény, amiért az egészet elkezdte az ember. Szörnyű.
Dominik hét évvel ezelőtt készítette el első filmjét Chopper – A kegyetlen címmel, mely nagy kritikai visszhangot váltott ki, ám ő nem lovagolta meg a sikert. Hosszú szünet után látott neki következő művének, melynek még a címe is szokatlan: Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, hazai bemutató: 2008. február). A melankolikus western főszereplője és producere Brad Pitt, aki „élete legjobb és legkülönösebb forgatásának” nevezte az új-zélandi rendező társaságában töltött időt. De semmi kétség, Pitt saját maga is szereti a különös dolgokat. Talán ezért volt a színészi szerződésének egyik első pontja, hogy a film címét sem az executive producerek sem a stúdió nem változtathatja meg. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!