Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghostbusters - képek

Egy nagy csokornyi kép a szellemirtókról.

2007.12.10. 07:32 | szerző: Retee | kategória: Játék

Szűk egy hónapja jelentette be a Vivendi (azaz már Activision Blizzard), hogy az egykor igen nagy névnek számító Ghostbusterst visszahozzák a játékok világába. A történet szerint Manhattanben felerősödik a paranormális tevékenységek rátája, s kezdetben itt vadászhatunk szellemekre, démonokra, és egyéb természetfeletti lényekre. Később pedig, ahogy az a Ghostbusters csapattól elvárható, már magát New York City-t kell megmentenünk az egyre nagyobb számban tobzódó lények elől - küldetéseink során pedig természetesen a filmből már megismert különleges fegyvereket is bevethetjük. Képek: ■

előző
következő
Ghostbusters - képek
Ghostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képekGhostbusters - képek
Ghostbusters: The Video Game
A legutóbbi Ghostbusters: The Video Game cikkek, hírek

hozzászólások (6)

somesz83
somesz83 2007.12.10. 19:02
James Rolfe adta az ötletet?!:-D
Kanduhrka
Kanduhrka 2007.12.10. 19:11
Remélem a zenéje is megmarad.
U.R.H.
U.R.H. 2007.12.11. 01:53
Kis koromban rajongtam ezekért a filmekért. Rajzfilmet meg a c64es játékot sose ismertem, de a filmeket nagyon szerettem.

Képek nagyon felizgattak. :-P Kurvára várom.

OFF:
1-2 éve újra megnéztem a filmeket. Szerintem az első rész jobb mint a második. Bár a 2. részen is egy jó párszor felnevettem. ;-)
"Dugjuk a fejünket a klozetba?!"
U.R.H.
U.R.H. 2007.12.11. 02:26
"A játék 1991-ben játszódik, két évvel a második mozifilm eseményei után, és 10 különböző egyjátékos pályán irthatjuk majd a szellemeket, New York utcáitól kezdve könyvtári alagsoron át egy temetőig. Továbbá (most mindenki nagyot sóhajt és megkönnyebbül) egyszerre akár négyen is játszhatunk, mind co-op módban, mind egymás ellen. A multiplayeres játékmódok közt találhatunk 2vs2 csatát, ahol a legtöbb szellemet elfogó csapat nyer, vagy egy szintén csapat alapú versenyt, ahol a legtöbb bútor elpusztítása a cél.
A játék a tervek szerint jövő Karácsonyra fog megjelenni, szinte minden "aktív" platformra: Wii-re, DS-re, Playstation 2-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és (ismét nagy sóhaj és megkönnyebbülés) PC-re is.
A film szereplői - Dan Aykroyd, Bill Murray, Harold Ramis - mellett új szinkronszínészek is csatlakoztak a csapathoz - Ernie Hudson, Annie Potts, William Atherton és Brian Doyle Murray."

info: Gamestar
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.05.23. 15:03
jó látni, hogy ebben már benne van a néger főszereplő is, a WII-re jövőben viszont még nem láttam, remélem nem basszák el ezzel a hülye hibával, mint anno a ghostbusters játékokat! :P
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.