Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Elefánt a boltban

Márciusban jön a Jégkorszak alkotóinak új filmje.

2007.12.17. 14:12 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Miből tanul egy rajzfilmfigura? Steve Carrell tudja a választ: az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb komikusa ugyanis azt állítja, hogy legtöbb szerepét élő emberekről mintázza, és mindüket a Massachusetts állambeli Maynardból ismeri, ahol sokáig egy éjjel-nappal nyitva tartó élelmiszerbolt éjszakai eladója volt.
– A legőrültebb figurámat is személyesen ismerem – jelentette ki nemrég. – Álldogáltam a polcok között, unatkoztam, és a betérő vásárlókat bámultam: igyekeztem megjegyezi a sok csodabogarat. A színész azt mondja, hogy még azt az animációs fantázialényt is élő emberről mintázta, akinek a hangját adja. A Jégkorszak alkotóinak új filmjében, a Hortonban (Horton Hears a Who, hazai bemutató: 2008. március) egy porszemen épült város 96 gyermekes polgármesterét alakítja. A porszemet elfújja a szél, és egy elefánt, Horton találja meg. Nagy fülével csak ő hallja, milyen élet folyik az apró helyen.
– Ha az elefánt hangját osztják rám, azt is egy bolti emlékem alapján csináltam volna meg – magyarázta Carrell. – Univerzális képzést kaptam. És még fizettek is érte egy kicsit. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.