Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tiberium - hivatalosan is!

Bejelentették a C & C világában játszódó FPS-t, és megérkezett az első kép is róla.

2007.12.18. 12:49 | szerző: Retee | kategória: Játék

Amit már napok óta vártunk, az végre megtörtént, az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a Command & Conquer világban játszódó akciójáték, amely a Tiberium nevet viseli. A taktika FPS története szerint valahol az egykori Földközi-tenger környékén egy szunnyadó, titokzatos torony állt hosszú éveken át, amelyet mindkét fél szent ereklyének hitt, így még a közelébe se mernek menni. De a GDI és a NOD is téved, a torony ennél sokkal több, belsejében ugyanis már elindultak azok a folyamatok, amelyek előkészítik az invázió lehetőségét egy harmadik, idegen faj számára. A torony mindennek a kezdete, ám az emberiség maradéka erre túl későn ébred rá. Főszereplőnk Ricardo Vega, akit mi irányíthatunk, s első feladatunk egy elit-kommandó összeszedése, akik bármilyen helyszínen, bárki ellen képesek felvenni a harcot. Nem egyedül kell tehát csatába indulnunk, sőt olyannyira nem, hogy némi-nemű stratégiai irányítási lehetőség is lesz a Tiberiumba, ahol a fokozódó háború folyamán egyre jobb páncélzattal, és egyre pusztítóbb fegyverekkel szerelhetjük fel osztagainkat. Mivel időként szinte komplett gyalogságokat kommandírozhatunk, így nem elhanyagolható az online játékmód sem, ahol a parancsnoklás több ember között oszlik meg, így hatékonyabbá válnak egységeink. A főhős persze marad Vega, aki egy speciális, egyedi fegyverrel rendelkezik, amellyel a hagyományos tüzelési módok mellett akár rakétákat is küldhet az ellenség torkába. Az EA Los Angeles által PC-re, Xbox 360-ra, és Plyastation 3-ra fejlesztett Tiberium 2008 őszén fog a boltokba kerülni a tervek szerint. ■

Tiberium (leállították)
A legutóbbi Tiberium (leállították) cikkek, hírek

hozzászólások (3)

balays82
balays82 2007.12.18. 14:00
Remélem, most nem egy újabb C&C:Renegade-et kapunk, bár kétlem, hogy az EA még egyszer megengedné magának, hogy kiadjon egy olyan trehány módon összedobott FPS-t, mint az volt.
Zomil
Zomil 2007.12.18. 14:38
egy kis kötözködés: "titokzatos torony állt hosszú éveken óta" :)

amugy már várom végülis hasonlo a tiberium wars-hoz a történet nagyon bizakodom az ea-ban remélem nem rontják el:)
Csaba86
Csaba86 2007.12.18. 15:46
Szerintem azért a Renegade sem volt trehány, összedobott vacak, nagyon sok embert ismerek, akinek tetszett, köztük nekem is. Kinek a pap, kinek a papné, ahogy mondják. :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.