Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WorldShift - új képek

Új, hangulatos képek a következő generációs stratégiáról.

2007.12.18. 13:14 | szerző: Retee | kategória: Játék

A névtelenségből jött, és mégis: talán ő lehet a StarCraft 2 legnagyobb vetélytársa a jövőben. A WorldShift egy igazi következő-generációs stratégia, amely alatt azonban nem csak a grafikai megjelenítést kell értetünk. A fejlesztők tervei szerint ugyanis maga a játékmenet lesz az, ami a műfajt kedvelő egyének szívét megdobogtatja, persze azért külseje miatt sem kell szégyenkeznie, legalábbis az eddigi képek alapján. A Black Sea Studios által fejlesztett RTS egy meglehetősen egyedi, utópisztikus világba viszi majd el a játékosokat, ahol három frakció küzd a régi világ újjáépítésének lehetőségéért, amelyért persze először pusztítani kell..., de hogy hogyan, az már tőlünk függ. Választásunk után ugyanis szabadon alakíthatjuk át igényeinknek megfelelően csoportunk erősségeit és gyengéit, s ezen felül a cyber-fantasy univerzumban játszódó történet folyamatosan meglepő húzásokkal tör majd borsot az orrunk alá. Nem lesz klasszikus technológia-fa sem, a több száz megszerezhető tárgy segítségével azonban igazi elit egységekre és fejlesztésekre tehetünk majd szert. Képek: ■

előző
következő
WorldShift - új képek
WorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képekWorldShift - új képek
WorldShift
A legutóbbi WorldShift cikkek, hírek

hozzászólások (3)

McCl@ne
McCl@ne 2007.12.18. 18:19
:-O

...és megint csak::-O
Mindenki nagyon rá van pörögve a StarCraft 2-re, én speciel ezt sokkal jobban várom! Valami eszméletlen brutál a grafikája, elég csak az utolsó 3-4 képre ránézni, álleejtős durvulás mindegyik! És a játékmenet is elég újdonságot ígér, szóval nem lesz itt gond!
Megmondom őszintén, hogy nagyon szeretem a Blizzard játékait, de ez a SC2 projekt nekem durván bűzlik! Ocsmány, de legalábbis idejétmúlt grafika, egy az egyben a régit idéző játékmenet... Szerintem csak és kizárólag HC StarCraft fanoknak!
Dark Archon
Dark Archon 2007.12.19. 11:25
Hát a képek alapján nekem az Alice jutott eszembe :-D Ránézésre ennek a kezelhetősége, átláthatósága messze lesz a SC2-től. Egy RTS-nél a grafikánál fényévekkel többet számít a kezelhetőség.
Barthezz
Barthezz 2007.12.19. 12:45
Ezt meg hogy sikerült megállapítanod olyan képekből, amelyeken a kezelőfelületnek még csak a nyoma sem látszik? ;-)

Kíváncsi leszek erre a játékra, tényleg elég ígéretesnek tűnik. Amitől viszont tartok egy kicsit, az az, nehogy túlbonyolítsák ezt a "minden egységet én tervezhetek meg" dolgot és a menedzselés esetleg háttérbe szorítsa a harcolós részeket, vagy túl bonyolulttá váljon a játékmenet.
Aki ismeri az Earth 2160-at, ott pl. egész jól sikerült a menedzselés és az akciódús játékmenet egyensúlyát jól megtalálni, bár néha kicsit vontatottá vált egy-egy küldetés.

SC 2-ről meg egyelőre megint ne ítélkezzünk még, nem hinném, hogy a Blizzard ki merné dobni 0 újítással, egy az egyben a SC1 játékmenetével. Sztem még a grafikát sem fogják így hagyni a végleges verzióra, mert pl. az épületek kinézete bűnronda (a lekerekítések révén mintha gyurmából épült volna meg minden :-| ).
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.