Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Depp és a lánya

Február végén érkezik a démoni borbély a mozikba.

2007.12.21. 19:17 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Legújabb filmje plakátján őrült frizurával, kezében véres borotvával látható. De az igazi Johnny Depp egészen másmilyen. Bár nagy kedvvel játszotta el a Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya (Sweeney Todd, the Demon Barber of Fleet Street, hazai bemutató: február 21.) kuncsaftjai torkát elvágó, majd fasírtba sütő bosszúálló borbély szerepét, ő már elsősorban felelősségtudó családapa. Ezt a Sweeney Todd stábja közvetlenül is megtapasztalta, mert amikor Depp nyolcéves lánya, Rose forgatás közben beteg lett, a színész azon nyomban magára hagyta a felvételeket, hogy Londonba, lánya kórházi ágyához siessen.
– Mindig hálás leszek Tim Burton barátomnak és az egész stábnak – nyilatkozta utóbb Depp –, a kedvemért leállt az egész munka, kénytelenek voltak várni. Abban sem voltam biztos, hogy visszamegyek-e egyáltalán. Emlékszem, felajánlottam Timnek, hogy ha kell, nyugodtan keressen új főszereplőt. Ő viszont ragaszkodott hozzám.
Az aggódó szülők azóta is titkolják a sajtó elől, hogy pontosan mi volt a kislány baja, az viszont biztos, hogy mostanra teljesen meggyógyult.
– Azóta minden félmásodperc külön ünnep – jelentette ki Depp. – Minden lélegzetvétel új győzelem. Burton felajánlotta régi barátjának, hogy a díszbemutatóra vigye el családját, ám a színészben ezúttal is a jó apa kerekedett felül: ilyesmi még nem való nekik, mondta a családjáért őrült bosszút álló borbély történetéről. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.