Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nitro Stunt Racing - demo

Megérkezett az arcade-szimulátor demója.

2007.12.30. 16:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

Emlékszünk még? A 90-es évek legelején jelent meg a Stunt című igen eredeti autóverseny, amelyet garantáltan nem felejtett el az, aki már akkoriban is nyúzta a stílus játékait. A Stunt különlegességét nem is elsősorban a grafikája adta (bár a korhoz képest korrektnek volt mondható), inkább extravagáns - ugratókkal, csavarokkal, stb. - felszerelt pályái, izgalmas játékmódjai. Pályákat pedig mi is tervezhettünk a beépített editorral, amelyben teljes szabad kezet kaptunk, így aztán igen-igen extrém darabok is születtek bőséges számban. Valószínűleg nem véletlenül a név hasonlósága a Nitro Stunt Racingel, amelyet a Game Seed fejleszt, s amelyben úgynevezett Formula Jetekkel versenyezhetünk - ezen kocsik pedig tele vannak pakolva nitróval, és tökéletesen alkalmasak a hatalmas ugratók, rámpák, illetve hasonló pálya-darabok leküzdésére. Aki pedig ezek után kedvet kapott egy kis száguldozáshoz, annak itt a trial verzió, íme:

előző
következő
Nitro Stunt Racing - demo
Nitro Stunt Racing - demoNitro Stunt Racing - demoNitro Stunt Racing - demoNitro Stunt Racing - demoNitro Stunt Racing - demoNitro Stunt Racing - demoNitro Stunt Racing - demoNitro Stunt Racing - demoNitro Stunt Racing - demo

hozzászólások (13)

Playbahnosh
Playbahnosh 2007.12.31. 03:38
Én még mindig maradok a FlatOut2-nél...
sanner01
sanner01 2007.12.31. 03:54
Végülis, nem rossz... Bár eléggé meglepődtem, mikor repültem a kocsival vagy 300 métert, és úgy szállt le mint egy repülő...:-D
Skorpio90
Skorpio90 2007.12.31. 11:34
Playbahnosh: ott a pont!

Csaba86: hadd ne linkeljek már összehasonlító képeket...ráadásul elfelejted, hogy majdnem napra pontosan egy évvel előbb jelent a Trackmania.

strar: egy demótól elvárnám, hogy prezentálja, mit is várhatok a teljes verziótól. Hangulatból nekem pedig annyi jött le, hogy egy teljesen kopár pályán kell 200-zal hajtani, a fícsőr pedig az a néhány bukkanó, amit beletettek + a nitró, amiről le se kell venni a kezed, mert azzal is beveszel egy kanyart.
CharlieFirpo
CharlieFirpo 2008.01.01. 22:17
elég ótvar mit ne mondjak kb 1998-es szinvonalon mozog csak a grafika ami megtéveszt
padavan
padavan 2008.01.02. 16:23
Borzalmas ez a TM Nations utánzat... Miért kell ilyen tré cuccokat csinálni? Főleg úgy, hogy az eredeti kábé 50x jobb játékélményt ad az embernek.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.