Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

C & C 3: Kane's Wrath - támadnak a Scrinek

Két új egység fedte fel magát.

2008.01.03. 14:22 | szerző: Retee | kategória: Játék

Augusztusban jelentette be az Electronic Arts, hogy készül a C&C 3 első kiegészítője, a Command & Conquer 3: Kane's Wrath. Az idén tavasszal megjelenő expansionben új hadjáratok, globális stratégiai mód, és persze eddig nem bevethető egységek is várnak az RTS-ek kedvelőire, amelyekből most kettőt fel is fedett a GameSpot. Mindkét egység az idegen faj kötelékébe tartozik, no de lássuk kik is ők:

  • Reaper-17: ők a Scrinek keresztes lovagjai - vad, őrült térítő szekta, akiknél az említett folyamat egyenlő a földbedöngöléssel. A feltételezések szerint a Reaperek túlzott Tiberium adagolásuk miatt kattantak be, amely gyakorta párosul öncsonkítással, ettől függetlenül fanatikusságuk miatt igazi győztesek. De még a Reaperek közül is kiemelkedik a Reaper-17 szekta, amelynek feltett szándéka, hogy kiirtsa az emberiséget. Egységeik nem mentális úton, hanem hagyományos, a Tiberiumból táplálkozó fegyverekkel támadnak földi egységekre. Speciális egysége a Reaper Tripod, amely homályba burkolja a baráti Annihilator Tripodokat.
  • Traveler-59: Míg a Reaperek a brutális, nyers erejük segítségével billenthetik az ütközetek végkimenetelét a Scrinek oldalára, addig a Travelerek inkább a finom manipulációjukkal. Mozgásuk talán a leggyorsabb az összes egység közül, félelmetes képességük azonban nem ez, hanem a teleportálás és az elmeirányítás. Nem nehéz kitalálni, hogy a hagyományos kémkedésen kívül milyen kellemetlen helyzetbe hozható az ellenfél, ha hirtelen bázisára teleportál néhány manipulátor, akik aztán kapásból átveszik a védekező egységek irányítását. Gyorsaságuk azonban egyben gyengeségük is, hiszen nincsenek olyan erő-generátorral védve, mint a legtöbb Scrin tag, így igen sebezhetőek közelharcban. ■

Command & Conquer 3: Kane's Wrath
A legutóbbi Command & Conquer 3: Kane's Wrath cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.