Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - új, térhatású hangrendszer

Logitech Z Cinéma hangszórórendszer térhangzással és hármas erősítővel.

2008.01.08. 11:36 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech bemutatta Z Cinéma Advanced térhangzású hangrendszerét, amely precízen adja vissza az emberi hangokat, a szimfonikus filmzenéket, a játékok robbanásait és az alig érzékelhető atmoszféra hangokat is, így számítógépünkből valódi házimozi rendszert varázsol. Tökéletes megoldás a Windows® Media Center felhasználóinak is. A hangrendszer az SRS TruSurround HD technológiának köszönhetően úgy hoz létre térhatású hangélményt, hogy ahhoz nincs szükség hátsó hangszórókra, elég csak az egyedi háromfokozatú erősítő, a kétsugárzós hangdobozok és egy 20 centiméteres mélynyomó. Mindössze két oldalsó hangdoboz és a mélynyomó segítségével az SRS TruSurround HD széles, valósághű hangteret képez a hallgató körül. A középső csatorna dialóg-kiemelésének köszönhetően a filmek párbeszédei mindig tiszták és érhetőek maradnak. Egy különleges, egyedi építésű hangrendszerekre jellemző megoldással élve a Z Cinéma hangszórórendszer hibrid erősítést alkalmaz a természetesebb és kiegyensúlyozottabb hangélmény érdekében. A 180 Watt RMS teljesítményű alapját egy kiváló minőségű háromcsatornás erősítő rendszer képezi, ami többsávos digitális kiegyenlítővel egészül ki. A D-osztályú és AB-osztályú erősítők ötvözetéből készült hibrid megoldás használatával a hangszórórendszer precízen adja vissza a magas, közép és mély tartományú rezgéseket is. Mindegyik erősítő a többitől független, digitálisan kiegyenlített jelet továbbít, ami minimálisra csökkenti a torzítást és széles hangteret hoz létre. A még tökéletesebb hangzás érdekében a Logitech lézeres hangolás segítségével fejlesztette ki hangsugárzóit, ami lényegesen kisebb torzítást eredményez, mint a kizárólag akusztikus mérések alapján kialakított sugárzóknál. A 2,5 centiméteres textilmembrános magassugárzók, a 7,6 centiméteres középsugárzók és a 20 centiméteres mélynyomó tökéletesen lefedik a teljes frekvenciatartományt, tiszta és gazdag hangzást biztosítva ezáltal. A tiszta, 24 bites digitális hangjelek egyetlen USB kábelen át jutnak el a számítógéptől a hangszórórendszerig, ami kiküszöböli a torzítást és jelentősen leegyszerűsíti az üzembe helyezést. Az USB kapcsolatnak köszönhetően a számítógép hangkártyája is megkerülhető, így a Z Cinéma bármilyen PC vagy laptop számítógéppel együttműködik. A Z Cinéma Advanced Surround Sound System megjelenése Európában januárra várható, javasolt fogyasztói ára kontinensünkön 299,99 euró lesz - magyarországi végfelhasználói ára még nem ismert. ■

hozzászólások (7)

padavan
padavan 2008.01.08. 17:21
ejj, az ám mán nagyon sok ezi'.
wahammer82
wahammer82 2008.01.08. 18:23
Nevicceljetekmán! Emmég a hülyének is megéri, nemmé nekünk :-D
padavan
padavan 2008.01.08. 18:30
ájjj, én inkább vészek még egy tehenet, az ányjuk keservít! Bőg áz is úgy mint ez a kacat! És még tejet is ád! Hej!
wahammer82
wahammer82 2008.01.08. 18:52
Há mondasz valamit testvír! Májd há léjjebb megy, ákkor tálán. Meg ákkoris nehogy forintbá fizátek, hánem töpörtővel meg kóbásszal! Hána nemán hogy! Úgyis ott vammán vagy egy ráhedli a kamróban már távály óta!
padavan
padavan 2008.01.08. 21:07
jáj, tezstvírem, máj a tésók leéjtik a kámejonrul, oszt lesz az még olcsóbb is! Mobiltelefonáltam a spánoknak, már pörgetik a témát, lész nékünk lízeres hángfálszéttünk ócsóé!
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.