Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

They - beszáll az NVIDIA

Teljes technikai támogatást élvezhetnek a lengyel fejlesztők.

2008.01.10. 17:07 | szerző: Retee | kategória: Játék

Még a GC-n jelentette be a lengyel Metropolis Software, hogy egy új, igencsak hi-tech fejlesztésbe fognak bele, amely a rejtélyes They nevet viseli. Az FPS története a közeljövőben, egész pontosan 2012-ben játszódik, főszereplőnk pedig az angol hadsereg büszke tagja, de csak addig, míg az egyik bevetésen a szokásostól eltérő ellenfelekre lesz figyelmes, sőt éppen hogy csak túléli az egészet - barátjával egyetemben. Furcsa, robotszerű lények támadtak rájuk, akik aztán az egész Angliára is rárohannak, összehangolt, jól irányított csapataik ellen pedig nincs védelem. Főhősünk mégis szembeszáll a lényekkel, de hamar rádöbben, hogy a félelmetes robotok mindössze a jéghegy csúcsai, a háttérben valami náluknál is hatalmasabb erő áll. A They amúgy saját motort használ, méghozzá a NextNitrous nevűt, amely DirectX 10-re van specializálva, s olyan lehetőségekkel bír, amely a háttérben még az NVIDIA figyelmét is felkeltette, olyannyira, hogy a cég most hivatalosan is bejelentette, beszáll a fejlesztésbe, s teljes technikai támogatást is nyújt a készítőknek. A 2009-ben PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra érkező misztikus FPS-től tehát akár még a CryEngine is tarthat - de majd meglátjuk a végeredményt. ■

They
A legutóbbi They cikkek, hírek

hozzászólások (5)

Razor03
Razor03 2008.01.10. 17:42
Ez jól hangzik! Van erről videó? Mert a kép nem tűnt túl megnyerőnek :D. Maga a játék - történet - BlackSite koppintásnak tűnik.
Retee
Retee 2008.01.10. 17:47
Az előző hírénél van egy, igaz az még 2007-es.
padavan
padavan 2008.01.10. 17:58
A kép alapján a CryEngine ezt körberöhögi, nem hogy tartani keljen tőle. Szóval ez így eléggé promó szövegnek tünt.
Razor03
Razor03 2008.01.10. 18:08
Mondjuk az ilyen nvidia által támogatott játékok rendre kinyírják a legtöbb GPU-t, gépet. Pl. Tomb Raider Legend, Lost Planet, Call of Juaraz...igaz grafikailag büntet mind :D.

Retee: a "Mág"-ot lécci javítsd ki.
balays82
balays82 2008.01.11. 14:22
Akármennyire is korát megelőző motor a CryEngine, 2009-re már két éves lesz. A technikai fejlődés jelenlegi üteme mellett, annyira nem lenne nagy szó, ha valamelyik másik motor felülmúlná. Azzal viszont egyetértek, hogy jelenlegi állapotában nem úgy tűnik, hogy a They lesz az.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.