Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 2 Szabadidő

Újabb kiegészítő készül a játékhoz.

2008.01.17. 20:36 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts bejelentette egy új kiegészítő megjelenését a The Sims sorozathoz február 29-én. A The Sims 2 Szabadidő sok-sok új tevékenységgel és hobbival teheti gazdagabbá a simek életét. Simjeid élete csupa szórakozás, de egyben a személyes fejlődés terepe is. A simek élhetnek személyes érdeklődésük tárgyának, legyen az könyek olvasása, főzőcskézés vagy akár távirányítású helikopter kezelése, vagy művészi hegedűjáték. A tehetséges szerelők megjavíthatják sportautóikat és már döngethetnek is, de az ügyes keramikusok vagy a tehetséges írók is zsáknyi simoelont szerezhetnek, ha hagyják kibontakozni tehetségüket.
A dögös új karrierek boldogságot és elégedettséget hoznak simjeidnek, valamint így a történet is többféle ívet vehet fel. Új karrierlehetőségek várnak, például az építészet, az oceanográfia és a szórakoztatás. Tehetségük kiteljesítésével simjeid másodlagos életcélokhoz is juthat, így egyénisége még egyedibbé válhat.
Új, hobbitól függő játékelemek jelennek meg. Simjeid felfedezhetik, milyen tevékenységek iránt érdeklődnek a legszenvedélyesebben! A simek versenyekben vehetnek részt, ahol díjakat és simoleonokat szerezhetnek, vagy képességeik fejlődésével mesterré válhatnak választott hobbijukban, bekerülve így a "zónába". Simjeid tárgyak elkészítésével gazdagíthatják életüket, amelyeket tetszés szerint felhasználhatnak vagy eladhatnak legyenek azok agyagedények vagy autók. Ezek az új hobbik barátságokat erősíthetnek meg vagy titkos készletekhez juttathatják a simeket.
Új életcél-mérő: Simed most mérheti, hogya halad életcélja a beteljesedés felé, ráadásul különleges díjakhoz és interakciókhoz is juthat! ■

The Sims 2: Szabadidő
A legutóbbi The Sims 2: Szabadidő cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!