Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 2 Szabadidő

Újabb kiegészítő készül a játékhoz.

2008.01.17. 20:36 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts bejelentette egy új kiegészítő megjelenését a The Sims sorozathoz február 29-én. A The Sims 2 Szabadidő sok-sok új tevékenységgel és hobbival teheti gazdagabbá a simek életét. Simjeid élete csupa szórakozás, de egyben a személyes fejlődés terepe is. A simek élhetnek személyes érdeklődésük tárgyának, legyen az könyek olvasása, főzőcskézés vagy akár távirányítású helikopter kezelése, vagy művészi hegedűjáték. A tehetséges szerelők megjavíthatják sportautóikat és már döngethetnek is, de az ügyes keramikusok vagy a tehetséges írók is zsáknyi simoelont szerezhetnek, ha hagyják kibontakozni tehetségüket.
A dögös új karrierek boldogságot és elégedettséget hoznak simjeidnek, valamint így a történet is többféle ívet vehet fel. Új karrierlehetőségek várnak, például az építészet, az oceanográfia és a szórakoztatás. Tehetségük kiteljesítésével simjeid másodlagos életcélokhoz is juthat, így egyénisége még egyedibbé válhat.
Új, hobbitól függő játékelemek jelennek meg. Simjeid felfedezhetik, milyen tevékenységek iránt érdeklődnek a legszenvedélyesebben! A simek versenyekben vehetnek részt, ahol díjakat és simoleonokat szerezhetnek, vagy képességeik fejlődésével mesterré válhatnak választott hobbijukban, bekerülve így a "zónába". Simjeid tárgyak elkészítésével gazdagíthatják életüket, amelyeket tetszés szerint felhasználhatnak vagy eladhatnak legyenek azok agyagedények vagy autók. Ezek az új hobbik barátságokat erősíthetnek meg vagy titkos készletekhez juttathatják a simeket.
Új életcél-mérő: Simed most mérheti, hogya halad életcélja a beteljesedés felé, ráadásul különleges díjakhoz és interakciókhoz is juthat! ■

The Sims 2: Szabadidő
A legutóbbi The Sims 2: Szabadidő cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.