Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bárhol. Bármikor. Azonnal.

Ismét egy filmben Hayden Christensen és Samuel L. Jackson.

2008.02.02. 16:53 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Ült egy kezdő amerikai sci-fi író a nyolcvanas évek végén a londoni repülőtéren és nagyon dühös volt: a légiirányítók sztrájkja miatt akár több napos várótermi tartózkodásra is felkészülhetett. Jobb híján leheveredett a hátizsákjára, és arról álmodozott, milyen lenne, ha véletlenül olyan genetikai rendellenességgel született volna, aminek segítségével egy szemvillanás alatt a világnak arra a pontjára juthat, ahova akar.
– Elmeséltem a barátnőmnek, mi jutott eszembe – meséli a mára befutott, jó néhány bestselleren túl járó Stephen Gould, és a csaj gúnyosan azt felelte –: és persze lenne egy titkos szervezet, amelynek az emberei az ilyen hipervándorokat próbálják elkapni…
Az író csak bólintott, és amikor végre visszajutott a dolgozószobájába, megírta a Hipervándort. A könyv 1992-ben jelent meg, hatalmas sikert aratott, és most elkészült a filmváltozat is: A Hipervándort (Jumper, hazai bemutató: március 6.) Doug Liman, a Mr. és Mrs. Smith valamint a Bourne-rejtély rendezője készítette el, a vándort Hayden Christensen, a titkos szervezet emberét Samuel L. Jackson alakítja.
– Le vagyok nyűgözve – nyilatkozta az író. – Köszönöm az angol reptérieknek, hogy folyton sztrájkolnak: ha ők nincsenek, valószínűleg sosem sörözhetek együtt Samuel L. Jacksonnal. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.