Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Max Payne - lesz film

Márciusban indul a film forgatása.

2008.02.04. 14:05 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A sikeres játékokból készült filmek a mai napig nem győzték meg egyértelműen a közönséget arról, hogy feltétlenül van létjogosultságuk, igaz ehhez egy Uwe Boll nevezetű hentes is erőteljesen hozzájárult kritikán aluli alkotásaival. A legújabb próbálkozás pedig a Max Payne, amely immár biztos, hogy elkészül, hiszen a hivatalos közlés szerint március 2-án indul a forgatós Torontóban, amely aztán egész május közepéig el fog tartani. Az egyelőre 2010-es moziba-kerülési dátummal rendelkező akcióban a főszereplőt Mark Wahlberg (Egy kosaras naplója, Sivatagi cápák, Az olasz meló) alakítja - ő a történet szerint elveszíti családját, s ettől kezdve a leglelkiismeretesebb, ám kevésbé törvénytisztelő DEA ügynökké válik a bűnözőkkel szemben. A rendezői széket John Moore (Ellenséges terület, A főnix útja) birtokolja, a forgatókönyvet pedig Sam Lake (Max Payne sorozat fejlesztő, Alan Wake), illetve Thomas H. Fenton (Fűrész IV) írja. ■

hozzászólások (13)

balays82
balays82 2008.02.07. 16:14
Az első részben Sam Lake arcát rakták a játékba, aki egyébként a sztorit is írta. A másodikban pedig tényleg valódi színészekről mintázták Max-et is meg Mona-t is, de ha Mark Wahlberg-et tekintjük C kategóriásnak, akkor az illetők nagyjából a ZS kategóriába tartoznak.
Én egyébként még Clive Owen-t is el tudtam volna képzelni Max-ként (na nem a hasonlóság miatt, de a Sin City vagy a Golyózápor alapján simán hozná a figurát), vagy pl. Christian Bale sem lett volna rossz.
Egyébként meg, ha elcseszik a filmet akkor szinte teljesen mindegy, hogy kinek a föszereplésével teszik, ha meg jó lesz, akkor Mark Wahlberg-el is jó lesz szerintem.
Babykiller
Babykiller 2008.06.07. 14:38
Igazából Mark Wahlberg nem rossz színész, csak elég "kölyökképű", akció-vígjátkokban, mint pl. a Robbanófejek megállja a helyét, de Thomas Jane már játszott hasonló filmben, szerintem neki találták ki ezt a "megölték-a-családom-és-boszút-állok" típusú karaktert.
Dealer
Dealer 2008.06.07. 18:48
Utálom Wahlberget, mint a szart, kb. Casper Van Dien szinten van nálam, de ne legyen igazam. :-D
Gerry
Gerry 2008.06.07. 19:17
Pedig a Boogie Night-s ban jó volt- igaz, azt már nem tudom, hogy vajh' miért jelölték Oscarra a Tégla miatt, de őszintén szólva a legjobb mellékszereplői Oscarok, és jelölések jelentékeny részét nem értem, hogy ugyan mire is:D
Dealer
Dealer 2008.06.07. 19:26
Igen, azt mindenki mondja, hogy remek film, viszont én sajnos lemaradtam róla. Igyekszem pótolni, de szerintem nem Marky miatt fogom szeretni. :-)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.