Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Delta Force: Black Ops

A Novalogic feléleszti a DF-et?

2008.02.12. 10:46 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ma már talán keveseknek ismerős a Novalogic fejlesztőcsapatának neve, pedig a 90-es években igen sikeres játékokat alkottak - elsősorban a légi harcok kategóriájában. A Commanche sorozat és az F-22 Lightning II mellett mára viszont már csak egyetlen olyan nevük maradt, amelyet még ismer a közönség: a Delta Force. A meglehetősen vegyes megítélésű és eltérően sikeres széria most úgy néz ki, hogy egy újabb darabbal gazdagodik, méghozzá a Delta Force: Black Opsal. A Worthplaying információ szerint a csapat hamarosan bejelentheti az alkotást, amelynek megjelenése még az idei évre van beütemezve, ám ennél több részletet egyelőre nem lehet róla tudni. ■

hozzászólások (7)

GustyX
GustyX 2008.02.12. 15:36
Én anno Land Warriorral ismertem meg a sorozatot, ami nagyon bejött, noha abban is érezhető volt az "anti IQ", de ennek ellenére nagyon élveztem a játékot.
A BHD (már csak a témája miatt is) egyik kedvenc FPS-m a súlyos hibái ellenére. Ha lett volna benne mesterséges IQ akkor az abszolút kedvenc FPS/akció gamem lenne.
Így utólag/ma azonban a fegyverhangok kifejezetten ratyik:).
Azt viszont sajnálom, hogy nem lehet már kapni, mert a multiját szívesen tolnám a novaworld-on.
Gondolom ezekből egyértelműen kiderült, hogy nagyon várom ezt az új részt, így mostmár felkerült a "Most wanted 2008" listámra:)(noha a kellő configom nem lesz meg hozzá:D:()
BAT
BAT 2008.02.12. 20:03
Már hogyne lehetne kapni.. :-)

novalogic.com >> klikk >> Downloads
padavan
padavan 2008.02.12. 21:48
A Novalogic DFBHD volt az első netes játékélményem. :) Délután bekötötték a netet, este már mentem is fel az egyik Nova szeróra, és persze emberesen szét lettem kapva. De marhára élveztem, hogy "élő emberek" ellen harcolok. Aztán feleszméltem, hogy éjjel fél három van... :)

Amúgy szerintem a single sem volt rossz, sőt... Kifejezetten jó volt akkor a grafikája, a küldetések pedig marha dinamikusak, pörgősek, mondhati, "kólofdutisek" voltak. Nem tudom, a mai mezőnyben hogyan tud helytálni egy DF-játék, én drukkolok, hogy ismét nagyot dobbantsanak.
Eric
Eric 2008.02.12. 23:13
A Land Warriort én is csíptem anno. Még multiztunk is a haverokkal. Persze akkoriban szélessávú net még hírmondóban sem volt, így mindig valamelyikünknél összegyűltünk, cepelve a pc-ket és a súlyos crt monitorokat. :)
Lacko
Lacko 2008.02.13. 08:30
Nekem a DF1 single-ben is és LAN-ban is nagy élmény volt. Akkoriban LAN-ban mindig Q2-t kellett játszani, mert kollégáknak az jött be és nagyon megörültem, amikor rá tudtam őket dumálni a DF1-re.
Vicces volt, mert akkor még a cégen kifelé is lehetett játszani (később letiltották) de mi ezt nem tudtuk és indítottunk egy szervert, hogy nyomjuk és egyszercsak bejelentkeztek kintről tök ismeretlenek... :) Egyből nekik estünk és csépeltük őket.

Az egyik kollégámat meg nem érdekelte, hogy a king of the hill lényege a minél több bent töltött idő és elment a világ végére (végtelen szélességű volt a terep) és onnan egy hegytetőről távcsövezett minket, de olyan messziről, hogy még egy pixelt se láttunk belőle... :D De jó is volt!

A BHD-nek az volt a baja, hogy követte a trendi "poligonos" 3D grafikát, mint azóta minden játék, és ezért nem tetszett annyira a grafikája.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.